2789
عنوان

کشبدن ناخن

57 بازدید | 13 پست

دست یکی افتاده زیردر حالا نصف ناخنش آبیه ینی خونمردگی دکتر عمومی گفته باید باید انبرک چیزی بدون بی حسی بکشه چون ریشش خرابه حالا چی میشه بکشه یا صبرکنه؟

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

وای چ ترسناک 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پای خاله منم اینجور شد خودش درست شد 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    
طرف بچس

وایی ولش کنید گناه داره خودش درست میشه 😢

طرف بچس

اگه عفونت کرده باشه از داخل بله میکشن ...اما اگه همینطور سیاه شده یکم دست نگهدارین احتمالا خودش بیفته

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

بذار ریشه ش خراب بشه بذار کج و کوله بشه بهتره تا بدون بی حسی در بیاره! آدم بزرگم طاقت نداره. مگه شکنجه گر ساواکه این دکتر!ببرش یه دکتر کار درست تا با بیهوشی دربیاره اگرم نه اصلا نکشید توروخدا

😊

اگه ناخن از داخل عفونت کرده نمیشه بی حس بشه ....اینطورم بمونه میزنه استخونم سیاه میکنه ...اگه یه خون مردگی معمولی بود اینطور نمیگفتن...فقط ببرین یه دکتر دیگه به یه دکتر اکتفا نکنین 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!