2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدان راه اهن،خیابان ۶ متری یا ۱۶ متری، چون من اهل مشهد نیستم مامانم واسه زیارت رفته بود مشهد از همونجا هم سیسمونیمو گرف اورد خییییییییییلیییی قیمتاشون مناسب بود و جنسا عالی میگه اون خیابون همممممش سیسمونیه

به نظر من سیسمونی خریدن به سلیقه ی خود ادم ربط داره ، ولی خوب اینجا من رفتم چون انباره بزرگه قیمتاش مناسب تر از بیرونه ولی خب بازم به خودت بستگی داره چقد بخوای هزینه کنیو چه جنسی بخوای بخری ، من یه سه تیکه دانالو خریدم ۶۸ بیرون میده همونو ۷۵ ولی خب اونجا همه چی جنسای خوب و با کیفیت داره از این جنس معمولیا نداره

اخه شنیدم اونجام مثل سابق نیس... گرونه

اره قیمتهاکه خیلی تغییر کرده 

من هیچ جا نرفتم فقط کمدوتخت سفارش دادیم مابقی مونده 

امیدوارم دوستان مشهدی بیان جاهای مناسبو معرفی کنن

خداجونم حافظ خونوادم باش

میدان راه اهن،خیابان ۶ متری یا ۱۶ متری، چون من اهل مشهد نیستم مامانم واسه زیارت رفته بود مشهد از همو ...

اخه یه نفرهست که میخواد بره قشم واسه ارزونی... ازاونجاسیسمونی بیاره.. بعدمنم گفتم شایدتومشهدم پیداشه