2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته یا بازم هالست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 111 پست
هفت ماهه که اقدام کردم و این دومین ماهیه که قرص میخورم دوره تخمک گذاریمه و دل درد دارم متفورمین و ...

اسرس از همه چی بدتره.بهش فکر نکن.من دوماه قیدشو زدم گفتم یا علی اصغر خودت حاجتمو بده و شد

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسرس از همه چی بدتره.بهش فکر نکن.من دوماه قیدشو زدم گفتم یا علی اصغر خودت حاجتمو بده و شد

مبارکه عزیزم😍😍😍

خوش بحالت منم دعاکن😢

خدایا خودت بساز.. تو بسازی قشنگ تره❤

منم صبحی بی بی چک گذاشتم دو تا خط پررنگ پررنگ بلافاصله افتاد 5 روز تاخیر داشتم . الانم رفتم ازمایش دادم عصر جوابش میاد ولی تعطلات با ماشین داریم میریم سفر شیراز یه 6 ساعت تو راهیم.استرس دارم که برام خطرناک نباشه؟

میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد

چند وقته قرص مدروکسی پروژسترون میخوری بعد قعطش چقدر طول می‌کشه پریود شی.چون منم الان قرص پروژسترون و متفورمین خوردم ولی ۴روز گذشته هنوز پریود نشدم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
چند وقته قرص مدروکسی پروژسترون میخوری بعد قعطش چقدر طول می‌کشه پریود شی.چون منم الان قرص پروژسترون و ...

عزیزم.من ماهه اوله.پتج روز مونده ب عادتم لک دیدم ک اکثرا گفتن اثر قرصه ولی خب لانه گزینی بود.سه قبل موعدمم تستم.مثبت شد.چرا تست نمیزنی?

عزیزم.من ماهه اوله.پتج روز مونده ب عادتم لک دیدم ک اکثرا گفتن اثر قرصه ولی خب لانه گزینی بود.سه قبل ...

آخه هنوز ۴تا قرص خورده بودم تست زدم منفی بود واسه همین میگم پریود میشم باردار نیستم.

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
عزیزم.من ماهه اوله.پتج روز مونده ب عادتم لک دیدم ک اکثرا گفتن اثر قرصه ولی خب لانه گزینی بود.سه قبل ...

واسه چی پروژسترون خوردی شماهم نامنظمی پریود و تنبلی تخمدان دارین