2777
2789
بیچاره حق داره اینهمه داری ازش کار میکشی صبح ظهر شب خسته میشه میره تو فاز خیانت ک بازنا چت میکنی

بچه های خودشن خو🤣

بعدشم کدوم چت ما که فقط روح و روان ملتو شاد میکنیم تا لبخندشان مستدام گردد و ناراحتی نبینیم😊⚘

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
صرفا مهم ترین انگیزه م از ادامه تحصی همین تنفر شماست....افتادم تو لج و لجبازی😅😅😅🙊

😂😂😂عه اینحوریاس دکی علی برکت الله😂🔫✋

منم میرم اختلاس میکنم پول مملکتو بالا میکشم پولدار شم تا پس از تحصیل بی پول بمانید😁

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدات گلم اگه میشکوند کوفتم براش درست نمیکردم ۲۷سالشه😊

😂😂😂عافرین خوشم میاد دخمل باهوشی😀 براوو

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
مستر چند تا دوست دختر داشتی خخخ 

اصل لیز بودن جنتلمنان مانع ورود دوست دختر گشته...

گرچه هموارهتحت تعقیبم مخصوصا در تل و ...🤣🤣🤣

ای بابا معروفیت زندگیو سخت کرده😅🏃‍♂️🏃‍♂️

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
😂😂😂عه اینحوریاس دکی علی برکت الله😂🔫✋ منم میرم اختلاس میکنم پول مملکتو بالا میکشم پولدار شم تا ...

منم تحصیل مال غیر میکنم سپس😂😂😂🤣🤣🤣🤣

اصل لیز بودن جنتلمنان مانع ورود دوست دختر گشته... گرچه هموارهتحت تعقیبم مخصوصا در تل و ...🤣🤣🤣 ا ...

تو نگو من که همه مردا رو میشناسم

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
شوهر من اگه جای شما بود روحشو مستدام میکردم

در امتداد روحش صلبات😂😂🤣🤣

برا همینه دختری را یارای زیستن در شعاع نور بنده نیست شاید🤣🤣

البته تعدد تعقیب کنندگان که اینو نمیگه🤣🤣🤣

منم تحصیل مال غیر میکنم سپس😂😂😂🤣🤣🤣🤣

ادبیاته رشتتون؟

در امتداد روحش صلبات😂😂🤣🤣 برا همینه دختری را یارای زیستن در شعاع نور بنده نیست شاید🤣🤣 البته ت ...

واسه تعقیب کردن آره ولی واسه زندگی هیچ زنی ترجیح نمیده😅

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E