2777
2789
حالا چجوری بگو

جلسه آشنای با خانواده رفتیم از طریق سرچ سوالاتی در گوگل نمیدونم راجع به خرید یه وسیله بود فک کنم چندین سال پیش😂😂😂

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جلسه آشنای با خانواده رفتیم از طریق سرچ سوالاتی در گوگل نمیدونم راجع به خرید یه وسیله بود فک کنم چند ...

آره جون عمت وسیله

خدایی چی زدی نی نی سایت اومد

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E
دور از جان🤚 این حجم ارادت در نامزد بازی بی سابقه س بانو😁😁😁😁😀 من با این اوصاف دنبال همسر آیند ...

مشکل از مستر هاس ن ما😓

شما همسری برای خویش برگزین اما درست رفتار کنید با خانم بچه ها 🔫

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
دور از جان🤚 این حجم ارادت در نامزد بازی بی سابقه س بانو😁😁😁😁😀 من با این اوصاف دنبال همسر آیند ...

چند سالته مستر

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
آره جون عمت وسیله خدایی چی زدی نی نی سایت اومد

برا جهیزیه خواهرم دنبال نقد و بررسی خرید اجاق گاز بودم ده نتیجه اول گوگل برا نی نی سایت بود این بود که اولین بار اونجا دیدمش😃

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
نه بابا همشون روانین 😅😅فقط قیافه مسترجنتلمن

😂😂😂😂واای اره 

امن یجیب ....

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
مشکل از مستر هاس ن ما😓 شما همسری برای خویش برگزین اما درست رفتار کنید با خانم بچه ها 🔫

جنتلمن ها در فامیل دوست آشنا و غیر آشنا زبانزد و پر طرفدارن از رفتاراشون...پس نگران نباشید😁😁

فقط مشکل از لیز بودن مث ماهی و تک پر بودنشونه🤣