بااااانو مدیر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 عنوان چك آيتول | مشاهده متن کامل بحث + 16836 بازدید | 48 پست سلام دوستان كسى اين سايت رفته ؟ و چقدر ازشون اطلاع دارين؟ واقعا راسته ؟ شما تونستين تسويه حساب كنين؟ کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم... 1398/03/11 | 07:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عرفانه_ع_ش عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 2 سلام بچه ها من بلد نیستم پیام هاتون ریپلای کنم.میشه یکی به من بگه چرا ثبت پلاک رو میزنم باز صفحه اول باز میشه؟؟ تروخدا یکی جواب بده
بااااانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 سلام بچه ها من بلد نیستم پیام هاتون ریپلای کنم.میشه یکی به من بگه چرا ثبت پلاک رو میزنم باز صف ... تو تلگ ر ام بهشون بگو واسه ريپلايى هم كافيه فقط اون علامت زير هر پست كه حالت فلشه رو بزنى کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
etahere عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 13 واقعیه من دارم توش کار میکنم ۲ تا از دوستامم کار میکنن چند روز بعد حساب شما تایید شد؟من ۵ روزه ثبتنام کردم ولی تایید نشده
etahere عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 13 سلام من خودم تازه ثبت نام کردم و در عرض 10 روز 90000 تومان کار کردم ...واقعا درسته و زی ... سلام ببخشید من ۵ روزی میشه ثبتنام کردم پس چرا تایید نمیشه نام کاربریم؟
etahere عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 13 واقعیه من دارم توش کار میکنم ۲ تا از دوستامم کار میکنن ببخشید بعده چند روز حساب شما تایید شد؟واسه من یه هفتس ک تایید نشده
heda139 عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1 سلاممن سایت آیتول ثبت نام کردم ولی پلاک ها رو نشون نمیدهبرای کسی اینجوری شده؟مگه بعد از ثبت نام بلافاصله نمیشه شروع به ثبت پلاک کنیم؟اینکار کلاهبرداری نیس؟
بااااانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 چند روز بعد حساب شما تایید شد؟من ۵ روزه ثبتنام کردم ولی تایید نشده تو تل گرام بهشون پيام بدين هروقت پيامو سين كنن تاييد ميكنن کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
بااااانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 سلام من سایت آیتول ثبت نام کردم ولی پلاک ها رو نشون نمیده برای کسی اینجوری شده؟ مگه بعد از ثبت نا ... ساعت بندى خاصى داره کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
etahere عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 13 تو تل گرام بهشون پيام بدين هروقت پيامو سين كنن تاييد ميكنن ممنونم تایید شد حسابم
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 اپلیکشن دی جی پی رو نصب کنید زیرمجموعه بیارید تا روزی ۴۰ تومن میتونید کسب کنید حتما باید کدمعرف بزنید تا با ورود دو تومن ب کیف پولتون اضاف بشه روی کد معرف بزنید کد منو برنید بعد کد خودتونو دریافت کنید اینم کد معرفQ3BVYY یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
xiavi عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 5 من در چک آیتول پلاک میزنم تا 10 پلاک نرسیده، تموم میشه. میدونید علت چیه؟؟
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 یوتنکیو رو نصب کنید روزی دو بار بازی کنید هر بازی سه تا پنج تومن کسب کنید عالیه اگه کد معرف خواست ازتون بزنید۰۵۷۱ یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
بااااانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 3653 یوتنکیو رو نصب کنید روزی دو بار بازی کنید هر بازی سه تا پنج تومن کسب کنید عالیه اگه کد معرف خواست از ... چه بازى هستش؟ مطمينه؟ کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
تک_درخت_تنها عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 762 من دارم باهاش کار میکنم هرچند خیلی مبلغش کمه ولی خب بهتر از هیچیه یبارم تسویه حساب زدم پول ریختن بحس ... چرا من عکس کارت ملیمو میفرستم قبول نمیکنه با اینکه خوانا هست درسته ما از پشت کوه اومدیم ولی با هلی کوپتر اومدیم :/