2777
2789
عنوان

فوش دادن بهم😑

284 بازدید | 18 پست

توروزعروسیم وقتی توماشینبودم میخاستم پیاده بشم خاله شوهرم که جلوی ورودی بود بهم فوش داد ومنم لبخونیشو دیدم وضعیف صداشم شنیدم عمه شوهرم پیشم بود که گفت هیس هیچی نگو عروسیت خراب میشه شوهرمم گفت ن خالم باتونبوده ب تو نگفته خیلی ناراحت شدم به بابام فو ش دادم بعد یک ماه میخاییم بریم خونه مادرشوهرم بنظرتون بهش سفارش بفرستم؟یاچی بگم؟ شب عروسی ب مادر شوهرم گفتم خاهرت اینجوی گفت  قبول نکرد وگفت تواشتبا میکنی خلاصه اینکه الان دارم میسوزم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

به بابام فوش دادن اشتباه تایپی شد😕

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن

حالا تو خودتو بده میکنی و مادرشوهرش زیر بار نمیره

چکار ب مادرشوهرش داری

حتی خاله شوهرتم من میگم بروس نیار

ولی باهاش خودمونی هم نشو

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ول کن حالا تو خودتو بده میکنی و مادرشوهرش زیر بار نمیره چکار ب مادرشوهرش داری حتی خاله شوهرتم من ...

اگه ب خاله بی محلی کنی یا بد حرف بزنی یا هرچی

می‌ره همه جا پر می‌کنه عروس فلانی من کارش نداشتم اومد ب من اینو گفت

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
یک ماه پیش؟😒

خوعروسیم اون موقع بود

مشکلش چی بود

یکم بد دهنه ولی باشوهرم خیلی جوره درعوض منو فوش میده😑😑😑😑

اصلا دیگه به روی خودت نیار اون شعورشو نشون داده اما دیگه اصلا محل بهش نده کاملا سر سنگین باش خونشم ن ...

من میگم شوهرمم نزارم باهاش درارتباط باشه  درسته؟

ولی شوهری ب حرف مامانشه

یکم بد دهنه ولی باشوهرم خیلی جوره درعوض منو فوش میده😑😑😑😑

فقط همین؟؟؟

بی ادبه اصلااااااااااااااا محلش نزار  بیخود بی جهت فوش!!+

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇
من میگم شوهرمم نزارم باهاش درارتباط باشه  درسته؟ ولی شوهری ب حرف مامانشه

توالان اول راهی با سیاست باش الان اولین قدم اینه که شوهرتو طرف خودت بکشی خیلی بهش محبت کن و بهش احترام بذار برای مردای بچه ننه باید به مادر شوهرت خیلی احترام بزاری یواش یواش میات سمتت بعدش هم به شوهرت نگو نریم خونه خاله روزی که قراره بری اونجا خودتو بزن به مریضی بقیش دیگه حله

من میگم شوهرمم نزارم باهاش درارتباط باشه  درسته؟ ولی شوهری ب حرف مامانشه

هرکی اخلاقش یه جوره،یکی بهت میگه،ولش کن بابا،یکی میگه فقط همین،ولی منم اگه باشم تاادبش نکنم دلم خالی نمیشه،اونم فحش به بابام