2777
2789
عنوان

جامعه پرشده از بیماران جنسی

1023 بازدید | 23 پست

برای اگهی کار تماس گرفتم مشخصات و تحصیلات رو پرسید بعد گفت علاوه بر کار شرکت رابطه هم هست دنبال یه همکار راحتم.قد و وزن و عکست رو بفرست ...تقریبا چند وقته هرآگهی که با عنوان شرکت هست رو تماس میگیرم به علاوه کار چیزهای دیگه هم میخوان جامعه پرشده از بیماران جنسی که دختر رو به چشم ابزار میبینن چرا فکر میکنن هرکس نیاز مالی داره و دنبال کار میگرده حاظر میشه هرکاری انجام بده؟؟کی قراره تو این جامعه طرز فکر ذهن ها عوض بشه؟چرا ما دخترا نباید از دست این بیمارا تو جامعه آرامش داشته باشیم بتونیم باامنیت تو جامعه قدم برداریم... این یعنی خودِ درد...

هرکه آمد اندکی مارا پریشان کردو رفت

پوووف خیلی خصوصا کارای منشی چندتا پارسال ز دم اینا از ۸ تا ۶ تاش اینطور بود خاک ت سرشون

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا بایدعقل داشته باشن که دختری که میره کارکنه دنبال چندغاز

یعنی میخواد خیلی کارا رو نکنه وپول حلال دربیاره

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!

ای دختر متاسفانه دخترای ما تو بد شرایطی بخاطر پول دارن کار میکنند.😢😢😢😢

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
یعنی منشی باید با رئیس رابطه داشته باشه؟؟؟ اینو میگفتن؟؟

ی جوریای سربسته ک مثلا من با منشیم راحتم اینا من گفتم یعنی چی گفت مثلا مسافرت اینا پیش بیاد باید بیاد 

منم ری دم بهش قطع کردم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ی جوریای سربسته ک مثلا من با منشیم راحتم اینا من گفتم یعنی چی گفت مثلا مسافرت اینا پیش بیاد باید بیا ...

خوبش کردی

اشغالن از بس

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
خوبش کردی اشغالن از بس

خاک ت سرشون بخدا خجالت هم نمبکشن