2777
2789
عنوان

درمان عفونت😢😭

349 بازدید | 28 پست

سلام😢من نامزدی ام و شدیدا عفونت واژن دارم.الان دکتر واسم قرص ژینوفیلوس و چندتا داروی دیگه نوشته.ترشحات تقریبا همه رنگی و به شدت بدبو و خارش دارم.دیگه دارم دیوونه میشم.چکار کنم عفونتم زود از بین بره😢کسی تا حالا از ژینوفیلوس استفاده کرده؟

هعی..چی بگم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله داروهاتون رو به موقع بخوريد و بهداشت رو رعايت كنيد حتمان خوب ميشيد 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

عسل درمانی کن.پیازدرمانی هم عالیه سرچ کن توگوگل برات میاره

عنبرنسادودبده.شورت پلاستیکی اصلانپوش.خودت روبادستمال توالت اصلاخشک نکن.ژل شستشوبخرفقط بااون خودت روبشوراصلاصابون برای اون ناحیه نزن ماست زیادبخور.توخونه دامن نخی بپوش بدون لباس زیر.خودت روباسشوارخشک کن.همسرتم بایدبهداشتشورعایت کنه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

من یه مدت پماد تریامیسکورت میزدم سه بار در روز خیلی خوب بود. ،  خوبِ خوب شده بودم الان دو سه ماهی هست که تموم شده ، گلاب به روت بعدِ کلی گشتن تو نت خوندم که عنبرنسارا دود کردنش خوبع ، هیچی فعلا یه بار انجام دادم اگه نتیجه نداد بازم میرم همون پمادو میخرم

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

استارتر منم مثل تَو بودم اگه قرص ها و داروهات و سر ساعت استفاده كني نتيجه ميگيري پماد داخل واژن اگه بهت داده استفاده كن تا يك هفته بزار بوي بد واژنت بره ،شايد باورت نشه اما ژل بانوان هيدرودرم بخر دستشويي ميري. خودتو با اون بشور يا حمام ميري ،داخل دستشويي هم خوب خودتو خشك كن لباس زير فقط نخي

شورت نپوش.یه پارچه یا حوله ببر خودتو خشک کن دستمال نزن.با شامپو بچه خودتو بشور.داخل آفتابه جوش شیرین با آب مخلوط کن هر بار میری دستشویی خودتو باهاش بشور .آفتاب بگیر اگه میتونی.اگه دختری که هیچ ولی اگه نیستی عسل عالیه یا ماست با سرنگ داخل واژن بریز یه دستمال بزار چون عسل فوری آب میشه میریزه کثیف کاری نشه.اسفند و خاکشیر و عمن یسارا همون پشگل خر 😅😅😅😅دود کن بزار تو یه گدون و بشین روش بپا نسوزونیشا😅😅😅خوب خوب میشی حتما حتما شورت نپوش دائم باید خشک باشه

راستي من دكترم بهم ي پماد داخل واژن داده عكس سير داره روش پماده قهوه اي خواستي بكو اسمشو بكم اونم عا ...

آره سیرم خوبه یه حبه سیر اگه دختر نیستی دوسه تا برش بزن بهش و بکن داخل واژن شب بخواب صبح که بیدار میشی میری دستشویی خودش در میاد عالیه من امتحانش کردم 

آره سیرم خوبه یه حبه سیر اگه دختر نیستی دوسه تا برش بزن بهش و بکن داخل واژن شب بخواب صبح که بیدار می ...

الان پمادش اومده بابا سير خطرناكه يهو ديدي رفت در نيومدااا پمادشًو بگيريد عاليه