2777
2789
عنوان

مجررررردا👰بیایید لطفا😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 196 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مرسی عزیزم😍 خدایاشکرت شکرت شکرت برای این دعای قشنگ و به موقع تو دوست عزیز، انشالله شماهم به حاج ...

حاجتت روا عزیزم خوندم

عزززیزم😍😍😍😘

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
یاس عزیزم میشه لطف کنی تاپیک یک مونده به اخرمو گزارش بزنی،واقعا ممنونت میشم.

چشم

حاجتت روا عزیزم خوندم

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

سلام عزیزم خوبی داشتم تجربه بقیه ختم سوره طه میگشتم شمارو پیدا کردم میشه بگی با خدا ختم یا ذکر یا نماز حاجت روا شدین؟

منم الان چندسال دعا میکنم یه همسر با خدا وایمان بهم بده وهمچنان منتظرم همه ازدواج کردن فقط من...😞

میشه واسم دعا کنی یه قسمت خوب نصیبم بشه چون خودت این روزا رو گذروندی میدونی چی میگم😞هییی

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

سلام استارتر جان🌻خیلی اتفاقی پیدا کردم تاپیکتون رو؛ممنونم بابته دعا ی قسنگتون نسبت به همه ی مجرد ها🌸التماس دعا دارم ازتون مهربان🌹ان شاءالله سلامت و موفق و عاقبت بخیر باشید💐

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸
سلام عزیزم خوبی داشتم تجربه بقیه ختم سوره طه میگشتم شمارو پیدا کردم میشه بگی با خدا ختم یا ذکر یا نم ...

سلام عزیزم 

الهی ب حق این روزا به زودی زود تاپیک حاجت رواییتو بزنی عزیزم 

به شهید هادی متوسل شو 

یقین دارم بی جواب نمیمونی 

باتمام وجودت ب ایشون متوسل شو و سوره یس یا هرچیزی ک ب دلت افتاد واسشون نذر کن ان شاالله ک ب زودی زود بخت عالی نصیبت بشه عزیزم 

ب نیت ازدواج زود و خوشبختیت کوثر خوندم