2777
2789
عنوان

چرا پدرشوهرم...

181 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من ۳ ساله ازدواج کردم و قبلا ی ازدواج ناموفق داشتم و همچنین همسرم.ازدواجمون سنتی و با میل خانوادش بوده.پدرشوهرم خیلی مذهبیهو بیزار از بی حجابی.دو تا جاری دارم ک یکی دو ماه بعد عقدم باهام قطع رابطه کردن البته از اول هم بهم نزدیک نشدن.و هرو خیلی بی حجاب و حاضرجوابن و همش جواب پدرشوهرمو میدن.

اما من حجابم معمولیه و هیچ وقت جوابشونو ندادم و همیشه با احترام باهاشون برخورد کردم.

اصل ماجرا اینه ک پدرشوهرم هیچ وقت بهم تعارف اومدن خونش و تعارف غذا سر سفره نکرده و من اصلا برام مهم نبوده در واقع اصلا لزومی نمیدیدم ک پدر ب بچه ها تعارف کنه...اما چند بار جلو من چ سر سفره و چ تعارف اومدن بهشون تعارف کرده اما من...

آخه چرا؟

شوهرم خیلی ناراحته و جلو من همش شرمنده

بخدا دلم خیلی شکست..

نماز و مسجد و خمس و...حق الله ک خدا میبخشه اما دل شکستن حق الناسه ک خدا نمیبخشه..

میشه برای آرامش روانم صلوات بفرستید..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا ولی انگار هرچی بدتر باشی بخت و شانست بهتره خواهر

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

همین که شوهرت پشتته و هواتو داره و درکت میکنه و قبول داره رفتار اشتباه پدرشو، برو خداتو شکر کن

بعضی از مردا اصن زیر بار نمیرن اگه از خانوادشون چیزی بگی....

والا

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
ینی چی؟ بگه بفرمایید ناهار و شام؟ توقع بیخودیه اگه ناراحت نمیشی

چرا توقع بیخودیه.همیشه میزبان به مهمان تعارف میکنه بفرمایید غذا.بقیه عروسا تاج طلا دارند که بهشون تعارف میزنه این یکی حتما....

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
چرا توقع بیخودیه.همیشه میزبان به مهمان تعارف میکنه بفرمایید غذا.بقیه عروسا تاج طلا دارند که بهشون تع ...

اخه خونه پدر مادر که تعارف نداره من تا حالا پدر شوهرم تارف نکرده حتی موقع انداختن سفره ما خواستیم بریم حتی فکرشم نکردم کا بخوام ناراحت شم

توقعت بجاست درکت میکنم منم مادر شوهرم اینجوری میکنه دلم خیلی میشکنه منم اول مثل شما اهمیت نمیدادم میگفتم لابد مدلشه اما وقتی رفتارش با جاریای دیگه دیدم فهمیدم بامن فقط بده شوهرمنم مثل شوهر شما شرمنده وناراحت میشه ولی چه میشه کرد یه بار گلایه کرد بهش اونم الکی گفت منظوری ندارم ولی سر ی های بعد بازم تکرار کرد!

ینی چی؟ بگه بفرمایید ناهار و شام؟ توقع بیخودیه اگه ناراحت نمیشی

نه مثلا اگه ی بعداز ظهر بریم سر بزنیم بگه شام باشید یا بیاید..یا سر سفره بگه غذا بکشید...

بخدا برای من مهم نبود..اما وقتی دیدم واس اون دو تا عروسش اره و واسه من نه...😔😔

جاریام باهم خوبن اما با من حتی سلام علیکم ندارن..اخه اونا اصلا به من نزدیک نشدن ک بدونن من خوبم یا نه..دفه دوم سوم دیدارمون بعد عقدم رو برگردوندن..

اخه خونه پدر مادر که تعارف نداره من تا حالا پدر شوهرم تارف نکرده حتی موقع انداختن سفره ما خواستیم بر ...

خب شاید شما خیلی صمیمی هستید باهاشون.اما من خودم کاملا رسمی هستم و تعارف میکنن بهم.البته من پدرشوهرم خوبه خدایی