2777
2789
عنوان

🌸 ‏سلام بنده‌های خوب خدا 🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 46 پست
سلام عزیزم لطفا یه دونه صلوات واسم بفرست به نیت حل شدن مشکلم منم واستون ده تا صلوات میفرستم

چرا یه دونه ؟

یه دور تسبیح برات صلوات فرستادم عزیز 😊🌸

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
برای منم با دل پاک تون به خدا رو بندازید لطفا، خیلی دلم گرفته. خدا خودش میدونه راه آروم شدن دلم چیه. ...

ممنون عزیزم

براتون زیارت عاشورا خوندم، و از خدا خواستم به حق امام حسین به زودی دلتون رو آروم کنن.آمین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه برای مادر منم یه حمدشفا بخونی دوستم؟🌸 بذای سلامتی و عاقبت بخیری خانوادم و کار پیدا کردن همسرم ...

براتون هم حمد خوندم هم یاسین😊

الهی به خواسته های خوبتون به زودی برسید و تاپیکِ شادِ حاجت روایی ببینیم ازتون

عزیزم چقده مهربونی شما 😍 خودتم حاجت روا ایشالا😘🙏 برا منم دعا کن این ترم همه ی امتحانامو خوب بدم ...

قربونت برم 😘

برات هم آیت‌الکرسی خوندم هم ۲۰تا صلوات فرستادم

انشاالله که امتحاناتو به خوبی پاس کنی، و بتونی فرد مفیدی باشی🌸

مادربزرگتم الهی سایه اش تا سالیان سال با سلامتی بالای سرتون

براتون هم حمد خوندم هم یاسین😊 الهی به خواسته های خوبتون به زودی برسید و تاپیکِ شادِ حاجت روایی ...

ان شالله

ممنونم دوست خوش قلبم🍀

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
براشون حدیث کسا خوندم😊 الهی خدا روزی حلال و زیاد براشون قرار بده

قربونت عزیزم💟

انشالله که شماهم حاجت روا بشی

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
ممنون عزیزم براتون زیارت عاشورا خوندم، و از خدا خواستم به حق امام حسین به زودی دلتون رو آروم کنن.آم ...

الهی که شما هم دلت همیشه شاد باشه بحق صاحب اسم کاربری تون، حضرت خانم رقیه ع.