2777
2789
عنوان

🌸 ‏سلام بنده‌های خوب خدا 🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه برای مادر منم یه حمدشفا بخونی دوستم؟🌸

بذای سلامتی و عاقبت بخیری خانوادم و کار پیدا کردن همسرم و برادرم‌هم دعا کن بنده ی خوش قلب خدا🌺

برات‌ صلوات میفرستم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

لطفا برای خواهرم دعا کن از ته ته دلت شوهرش در آستانه ورشکستگیه 😔

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
برای من هرچی دلت میخواد بخون دعام کن منم ده تا صلوات برای تو میفرستم

ممنووونم ازت 😍

براتون قرآن باز کردم، سوره مجادله اومد، همینو خوندم به نیتتون 😊

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
سلام لطفا برای من دعای سریع اعجابه یا همون دعای مقاتل ابن سلیمان را بخون و برای بچه هام دعا کن خدا ب ...

براتون ده بار دعای مقاتل رو خوندم

الهی به زودی حاجتتون برآورده به خیر بشه 😊

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
خوندم براتون 😊 الهی به زودی خدا فرزندی سالم و صالح بهتون هدیه بده.آمین

ممنون عزیزم اوضاع روحیم اصن خوب نیس منم برات ایت الکرسی میخونم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا