2777
2789
عنوان

همکار آقا

298 بازدید | 22 پست

سلام دوستان. من یه همکار آقا کاملا مودب و محترم دارم توی اداره که رابطه خوبی داریم ایشون هم صاحب خانواده هستن حدودا 46ساله و سنگین.

از طرف اداره ارتقا پست گرفتن حالا همکارها قرار هست یه هدیه ای به ایشون بدن همه جداگونه. و اینکه چند وقت دیگه روز تاسیس اداره ما هستش. به نظر شما من چه هدیه ای میتونم بگیرم. از باقی همکارها تا اینجا فهمیدم که کیک با لوگو اداره یا دسته گل و سبد گل و این حرف ها.

من اگه یه باکس گل با ماکارونی که روش لوگو اداره و یه سری حروف مثلا ارتقا پست مبارک اقای فلان کادو بدم زشت هستش؟بچگونه به نظر نمیاد ماکارون طرح و نوشته دار رنگی؟

ماکارون خوشمزه س؟؟😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکارونی ته دیگم بش بده😆😉😁

شیرینی ماکارون! نه ماکارونی

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
بدمزه اس؟

از تو دارم میپرسم ننه

شکلش خیلی خوبه لامصب نخوردم تاحالا😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️