2777
2789
عنوان

آبجی خانم_صادق هدایت (کل داستان)

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرش مقصربوده بنظرم

فرهنگ عقب مونده که میگن همینه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

امثال آبجی خانوم کم نیستن تو جامعه

امیدوارم روزی برسه که ارزش زن به توانمندیها و استعدادش باشه نه ظاهرش

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!

هدایت تو داستان هاش دردهای جامعه رو خیلی قشنگ به تصویر می کشید 😔

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
چقدر من داستان دوست دارم ممنون که میزاری

فدات شم، خواهش میکنم...

الان جدیدا هشتگ میزارم برای داستانهای کوتاهی که میزارم، 

البته فعلا تازه شروع کردم،

میتونی هشتگ زیر رو دنبال کنی...

داستان_با_تبسم#   

سپاس تبسم جان از وقتی که گذاشتی . اما جمله ی آخرش به دلم ننشست ، چون آدم با این همه ریا و حسادت و دروغ و بدخواهی و تهمت مسلما نمیتونه به بهشت بره 

من خواهر سما هستم ، دختر ۲۲ ساله ای که از ۲۵ تیر ۱۴۰۱ در شیراز ، گم شد. ما هنوز چشم انتظاریم😔😭