kaktooooooos مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 495 عنوان آموزش رنگها به بچه ها 1567 بازدید | 31 پست بچه تو چند سالگی رنگها رو میشناسه؟پسر من سه سالش داره تموم میشه فقط سه تا رنگ رو میشناسه اونم گاهی اوقات اشتباه میگه اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم 1398/03/11 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kaktooooooos مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 495 دخترم دوسالشه ۱۲ تا رنگ و میشناسه چجوری باهاش کار کنم؟به نقاشی هم علاقه نداره اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم
shirinsa عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2707 من دخترم چهار سالشه هنوز بعضیها رو اشتباه میگهجالب اینجاست که به نظرم می اومد توی دوسالگی همه رو بلد بوده ولی بعدا متوجه شدم انگار شانسکی می گفتهشاید زیاد دقت نمی کنن.اشکال نداره بالاخره یاد می گیرن
kaktooooooos مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 495 من دخترم چهار سالشه هنوز بعضیها رو اشتباه میگه جالب اینجاست که به نظرم می اومد توی دوسالگی همه رو ب ... پسر منم همینه یه سریا رو شانسی میگه اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم
over عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 793 چجوری باهاش کار کنم؟به نقاشی هم علاقه نداره من با لوگو باهاش کار میکردم مثلا وقتی میچیدیم رنگشونو هم میگفتم .چیزی میخواستم همراه رنگش بهش میگفتم مثلا پیرهن صورتی رو بیار
kaktooooooos مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 495 اصلا انگار پسرا به هیچی توجه ندارن باز دخترا یه ذره دل میدن به آموزش ها و اینا اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم
روشنا۷ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 2749 دخترم دوسالشه ۱۲ تا رنگ و میشناسه واقعا ؟پسر من ۲ سالشه اصن رنگ بلد نیست
over عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 793 واقعا ؟پسر من ۲ سالشه اصن رنگ بلد نیست حتما باهاش کار نکردی . عزیزززم
kaktooooooos مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 495 حتما باهاش کار نکردی . عزیزززم منم فکر میکردم زوده هیچی یادش ندادم الآنم خیلی باریگوشه دل به هیچی نمیده اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم
shishi007 عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 5186 حتما باهاش کار نکردی . عزیزززم منم دخترم يك ماه ديگه دوسالش ميشه اما هنوز بلد نيست كلي هم باهاش كار ميكنم اما چون هنوز نميتونه صحبت كنه رنگ هارو نتونسته ياد بگيره فقط قرمز و ابي و زرد رو بهش بگم تو حلقه ها بده درست ميده
روشنا۷ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 2749 حتما باهاش کار نکردی . عزیزززم والاچرا تا حدی کار کردم تازه از ۱ سالگی مهد هم میره ، الان پازل خیلی خوب درست میکنه ولی رنگا رو نمیشناسه
روشنا۷ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 2749 منم فکر میکردم زوده هیچی یادش ندادم الآنم خیلی باریگوشه دل به هیچی نمیده سخت نگیر بذار بچه ها بازی کنن و بچگی بالاخره یاد میگیرن
over عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 793 منم فکر میکردم زوده هیچی یادش ندادم الآنم خیلی باریگوشه دل به هیچی نمیده تکلمش در چه حده؟
kaktooooooos مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 495 سخت نگیر بذار بچه ها بازی کنن و بچگی بالاخره یاد میگیرن منم عجله ندارم ولی اشتباه میگه تو دلم آشوب میشه حداقل بلد نیست نباید بگه اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم