2777
2789
عنوان

گاز رومیزی و هود چه مارکی خوبه؟

402 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

رفتم یه مغازه کابینت آماده فروشی بهم هود و گاز مارک pollenza رو پیشنهاد داد! 

از اخوان هم گرونتره ... میگه ایتالیاییه ...شما میشناسین؟

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

اخوان و کن از همش بهتره، خارجیا هم گرونن چون تا بیاد برسه پول خرجش میشه و میکشن روش

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
اخوان و کن از همش بهتره، خارجیا هم گرونن چون تا بیاد برسه پول خرجش میشه و میکشن روش

آره خودمم نظر قطعیم این بود که گاز اخوان و هود کن بخرم

ولی اینا پنجاه درصد تخفیف خوردن هم قیمت شدن با اخوان ! فروشنده هم هی تعریف میکنه

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خودمم نظر قطعیم این بود که گاز اخوان و هود کن بخرم ولی اینا پنجاه درصد تخفیف خوردن هم قیمت شدن ...

خواهر من خارجی گرفت راضی نبود اصلا، ولی اونیکی خواهرم کن داره خیییییلی راضیه، ولی یه توصیه سعی کن گاز شیشه ای نخری پیرت میکنه، استیل خیلی بهتره

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
چه امضای قشنگی منم دعا کن

محتاجیم به دعا عزیزم