2777
2789
عنوان

ختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 28 پست
چی بگم کلیم پول میگیرن تازه مطب بردیم متخصص بود یک کلمه نمیگن چیکار کنید ما از کجا بدونیم

دقیقا شانسی شد یبار پسرم تب کرد دکترش گفت پوشکشو در بیارین همونجا گفت وای این چسبندگی گرفته وگرنه من نا حالا ندیده بودم. و نشنیده بودم 

عزیزم بعد از دوماه نباید کبود باشه . شاید یه مقدار قرمز باشه ولی کبودی نه ببر دکترش ببینه

تهرانی؟ببر دکتر خیام فر برای ترمیم وباز کردن مجرای ادرا بردم خیلی خوب توضیح میده خدا خیرش بده کاش از اول میبردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تهرانی؟ببر دکتر خیام فر برای ترمیم وباز کردن مجرای ادرا بردم خیلی خوب توضیح میده خدا خیرش بده کاش از ...

نه عزیز. من که پسرمو سه ماهگیش ختنه کردم خوب بود ولی تا یکی دوماه قرمز بود

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
واسه پسرمن بنفشه🙁

آخه هر چی ما بگیم باعث میشه بترسی .اگه بنفشه ممکنه خونرسانی درست انجام نشه اگه برات مقدور نیست پیش متخصص بری نشون یه دکتر عمومی بده

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
ببخشید چسبندگی چطوریه ؟ از کجا بفهمیم چسبندگی داره یا نه

نمیشه هم گفت.سر التش پوست دورش به سمت پایین بیار حالتش مشخصه که پوست چسبیده یاجداس.تنگی کانال ادرار هم مجرای خروج ادرار رو با دست باز کن مثل دهان ماهی کاما باز شه ادرار میکنه سوزنی نباشه.

آخه هر چی ما بگیم باعث میشه بترسی .اگه بنفشه ممکنه خونرسانی درست انجام نشه اگه برات مقدور نیست پیش م ...

نگران نشو واس بچه منم همینطور بود درست میشه ولی مادر باید نگران همه جای بچه باشه از دست این دکترا