2777
2789
عنوان

شوهرم با شوهر آبجیم بد صحبت کرد

359 بازدید | 30 پست

اعصابم خورده😭 

یه هفته میش یکی از دوستای آقام تو تصادف کشته شد و شوهرم اخلاقش خیلی عوض شده،و اینقد ناراحته.شبی پسرم داشت سر موتورش با پسر آبجیم دعوا میکرد.هر،دفعه همو میبینن سر،موتور دعوا میکنن دوسالشونه هنوز.هربارم مامانم به آبجیم میگه وقتی میای موتور بچتو بیار.اونم گوش نمیده و خواهرم خیلی رفته رو اعصاب شوهرم نه فقط واسه،این واسه،خیلی کارهای دیگش.شوهرخواهرم و خواهرم افطار اینجا بودن.یه،دفعه،دو تا بچه ها با هم دعواشون شد شوهرمم به لحن خیلی تند و به حالت دعوا گفت هربار میاین موتور بچتونو بیارین،که،اینقد اینا،دعوا نکنن.خیلی بد بهشون،توپید اونام خیلی ناراحت شدن.دومادمون خیلی خوبه و از آقام کوچیکتره و خیلی احترام شوهرمو داره.شوهر منم هرگز حرفی بهش نزده ولی امشب نمیدونم چی شد که اینقد تند شد بهشون.دومادمون خنده از لبش رفت بازم هیچی نگفت ولی خداحافظی کرد و رفت منم خیلی ناراحت شدم به شوهرمم گفتم چرا،اینکارو کردی اونم عصبی سر من داد زد.حالا میام دادم به شوهرخواهرم معذرت خواهی کردم ولی جواب نداد.اینقد دوستش دارم و جای داداش کوچیکمه.الانم از شدت ناراحتی بغض کردم و میخوام گریه کنم چون واقعا مقصر،شوهر من بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐خانوادگی یکم گیرین خوب خواهرت بیار حالا مگه وزن موتور چقدر شوهرتم که کلا 😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

خیلیشم تقصیر آبجیمه بارها بهش گفتم تو،دعوای بچه ها تو دخالت نکن ولی هربار که دعواشون،میشه،جلو شوهرم بچمو دعوا میکنه به تندی و سرش داد میزنه شوهرم میگه من هی هیچی نمیگم اینقد بچم کتک میخوره ولی اون پررویی همش بچمو دعوا میکنه

خیلیشم تقصیر آبجیمه بارها بهش گفتم تو،دعوای بچه ها تو دخالت نکن ولی هربار که دعواشون،میشه،جلو شوهرم ...

پس شوهرت حق داشته

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی