2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خيلى چيزا با تحقيق نميشه فهميد تا ادم نره زير يك سقف حالا هر چقدم تحقيق كنى به نظر من ازدواج مثل ...

پس دوران نامزدیو آشنایی برای چیه؟چشم بسته ازدواج نکن فقط به امید مهریه.خوب طرف مقابلتو اخلاقو رفتارشو بشناس

یه جور تلخ آرومم...
ببین طایفه ما اصفهانیا اندازه سال تولد سکه مینویسن چون مطمئنن کارشون به طلاق نمیرسه ولی ۳دانگ یا بیش ...

البته فکر میکنم این تعداد سکه فقط واسه خود اصفهانیا باشه یعنی اگه از شهر و استان دیگه ای دختر بگیرن کمتر مهر میکنن درست میگم یا فرقی نداره ؟

.
پس دوران نامزدیو آشنایی برای چیه؟چشم بسته ازدواج نکن فقط به امید مهریه.خوب طرف مقابلتو اخلاقو رفتارش ...

نه چشم بسته كه ازدواج كردن كلا اشتباه ولى خوب خيلى چيزا تا زير يك سقف نرى نميفهمى مثلا من خودم از كلاس سوم ابتداى يه دوست خيلى صميمى داشتم تا دوران دانشگاه با هم يه شهر قبول شديم رفتيم هم خونه شديم واقعا احساس ميكرذم نميشنلختمش تو يه خونه زندگى كردن تا شناختن طرف با رفت و امد زمين تا اسمون فرق ميكنه 

البته فکر میکنم این تعداد سکه فقط واسه خود اصفهانیا باشه یعنی اگه از شهر و استان دیگه ای دختر بگیرن ...

بستگی داره چه قدر جهیزیه توخونه بیاد بیشترم باخودشون وصلت میکنن که هم رسم باشن عزیزم