2777
2789
عنوان

تربیت کودکان

42 بازدید | 4 پست

سلام نی نی سایت ها 

لطفا از تاپیک فرار نکنید😄لطفا حتما دوستاتون رو هم منش کنید بیان🙏

امروز ى مطلبی خوندم خیلی واسم سوال بزرگی ایجاد شد 

جدا از دو زبانگی بچه ها فکر میکنید به چه کلاس ها و تمریناتی نیاز دارن؟؟؟

تو رو خدا نگید بچن بچگی کنن ماها هم خودمون بخاطر همین حرفا از خیلی کلاسا منعمون کردن 

مثلا فکر میکنم مهد کودکای مناسب یا ی کلاس ورزشی مثل شنا خوب باشه حتمااااااا نظر بدین و از تجربه هاتون بگید 

تگ بچه های نی نی سایتی هم فراموش نشع 

💐💐💐💐

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

سلام 

من چند وقت پیش یه حدیث دیدم که گفته بود بچه ها هفت سال اول بازی کنن و هفت سال دوم تربیت بشن و از اون موقع بهشون زندگی کردن رو یاد بدین 

البته این منظورش این نیست که هفت سال اول دیگه هیچی بهشون یاد ندیم و....

به نظرم در هفت سال اول میشه کودک رو به زندگی علاقه مند کرد و در کنار تفریحاتش یه کلاس مثلا زبان فرستاد ولی نباید بهش فشار آورد که زده نشه 

آقا هستم جهت اینکه ناخواسته از کلمات محبت آمیز استفاده نشود عرض کردم                                              تا توانی رفع غم از چهره ی غمناک کن ###در جهاندن گریاندن آسانست اشکی پاک کن 
سلام  من چند وقت پیش یه حدیث دیدم که گفته بود بچه ها هفت سال اول بازی کنن و هفت سال دوم تربیت ...

قبول ولی از هفت سالگی مدرس شرو میش و خیلی سخت تر میش اوضاع قبلش باش خوب

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول ولی از هفت سالگی مدرس شرو میش و خیلی سخت تر میش اوضاع قبلش باش خوب

نه من گفتم زبان رو میشه قبل هفت سال شروع کرد و برای دبستانشم تابستوناش بره کلاس شنا خیلی خوبه ولی اگه میخواین تو زندگیش آدم موفقی بشه زیاد به این موارد ربطی نداره هر چند این مهارت ها میتونه کمک کنه 

آقا هستم جهت اینکه ناخواسته از کلمات محبت آمیز استفاده نشود عرض کردم                                              تا توانی رفع غم از چهره ی غمناک کن ###در جهاندن گریاندن آسانست اشکی پاک کن 

سلام دوستان 

اخیراً اسم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک رو خیلی میشنویم

ایشون مدرس دانشگاه و مدرس کارگاه های روانشناسی دانشگاه علامه و کارشناس  روانشناسی در رادیو میباشند

و ظاهراً متد های درمانی خاصی رو درپیش گرفته و اغلب مراجعات راضی هستند.

مخصوصاً در مورد  درمان انواع اختلالات کودکان شنیدم بینظیرند، مثل اضطراب ، بیش فعالی، اتیسم، اختلال یادگیری و... ظاهراً یکم وقت دهی ایشون طولانیه به دو دلیل اول که مراجعاتشون زیاده و دومین دلیل اینکه برخلاف مشاور های دیگه که اغلب کارهاشون رو به در مانگر های بی تجربه میسپارند  ؛  ایشون تمام مراحل درمانی رو خودشون انجام میدند.در ضمن تست هوش و استعداد یابی ایشون توسط آزمون استمفورد بینه عالیه از سن ۲ تا ۹۰ سال

من مدرس مهد کودک هستم که اغلب پدر و مادر ها میبینم که از ایشون تعریف میکنند.

شماره کلینیک بهار نو 

شهرآرا 

۸۸۲۶۷۰۴۰

موبایل ۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸