یه سوال دارم من به دلیل مشکلات هورمونی اصلا نمیتونم از روشهای قرص و امپول و... استفاده کنم . از ک.ا.ن.د.و.م استفاده میکنیم. نمیدونم چرا بسته جدید رو که گرفتم اینجوریه. استاندارد نیست انگار راحت لیز میخوره و در میاد و کش میاد. حتی مجبور شدم 5 روز پیش قرص ا.رزانس هم بخورم. شنیدم به دوز قرصهای بارداری را هم کم کردن که باردار بشن ملت. نکنه با ک.ا.ن.د.و.م هم اینکارو کردن پس امثال من چیکار کنن؟
ایگین جون چی بگم والا یعنی تا این حد؟؟من فکر نکنم اینا از طریق مخ مردم وارد عمل میشن نمیبینه چطور برنامه های تی وی رو محتواشو بردن طرف مزایای بچه دار شدن؟تا دیروز هرچی دکتر زنان میومد از مزیت قرص میگفت الان تو همه برنامه ها میگه قرص خطرداره هاااا!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شکوفه من ال دی می خورم...ضرر نداره؟؟؟؟؟؟؟ وای من با ک.ا.ن.د.و.م جونم بالا میاد انگار 4 5 ماه میخورم 4 5 کیلو چاق میشم 3 ماه استراحت میدم میشم عین آدم باز دوباره چاق میشم
من ال دی میخورم رفتم دکتر مشکل چاق شدن رو گفتم گفت راهی نداره ولی یاز و دزوسپتیو عوارضش کمتره وممکنه کمتر باعث چاقی بشه دوماه دزوسپتیوخوردم فرق زیادی نداشت ولی خواستم همونو ادامه بدم که از شانس من نایاب شد.همه داروخانه ها رو تک به تک دنبال دزوسپتیو ویاز گشتم گفتن نیست الان همون ال دی رو میخورم
من شلوار که میپوشم سریع کمرش میاد زیر شکمم پهلو هام میزنه بیرون...برا عید هیچی نخریدم چون پهلوهام میفته تو مانتو روم نمیشه جایی برم نگفتی تو یاز میخوری؟