2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فک نکنم😩

شوهرم دیروز میگف انگار دارن وام مسکن زیاد میدن خونه هام بمقدار ارزون شده،همه گذاشتن برا فروش ولی فعلا بازار خرید فروش کساده،همه منتظرند ببینن وضعیت چطور میشه

هیچوقت خبر خوشی از این دولت نرسیده بهمون من که چشم آب نمیخوره.اگه تونستن قیمت مثه چندین سال پیش کنن انوقت باید گفت ارزون شده

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
شوهرم دیروز میگف انگار دارن وام مسکن زیاد میدن خونه هام بمقدار ارزون شده،همه گذاشتن برا فروش ولی فعل ...

نه کجا زیاد شده ما یکساله پول خوابوندیم، همون نفری چهل تومنه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

هیچوقت خبر خوشی از این دولت نرسیده بهمون من که چشم آب نمیخوره.اگه تونستن قیمت مثه چندین سال پیش کنن ...

مثل قبل که نمیشه؛ حداقل همینی که الان هست نصف بشه بازم دوبرابر قبله!

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

وای توسایت دیواروکه نگاه میکنی هرکسی هرقیمتی دلش کشیده گذاشته..بخداادم اعصابش خوردمیشه که فحش بنویسه براشون..دیروزشوهرم رفته بودبنگاه بهش گفته بودن صبرکن شایذارزون بشه اخه خریدوفروش خیلی کمه

وای توسایت دیواروکه نگاه میکنی هرکسی هرقیمتی دلش کشیده گذاشته..بخداادم اعصابش خوردمیشه که فحش بنویسه ...

آره منم‌ شنیدم داره ارزون میشه 

همین سایت دیواره که قیمت خونه و ماشین یهو کشید بالا 

چون قیمتهای نجومی میزنن بیخودی

کاش یه نظارتی هم رو اجاره ها بود😓صابخونه نشسته قسطو مخارج خونشو حساب کرده مطابق همون نرخ گزاشته رو خونش واسه اجاره😢اجاره ها بالای یک ملیون درامدا زیر دو ملیون😢

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

همش تقصیر دیواره

هر کی هر قیمتی دلش میخواد میذاره بازار شایعه هم که گرمه

همشونم دلال هستن

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!