2777
2789
عنوان

خیلی زوده؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 43 پست
خیلیم عالیه...مخصوصا اینکه بدنت الان بهترین شرایط رو داره و اگرم بخوای بازم نی نی بیاری برا دومی باز ...

منم میخوام اولی رو اقدام کنم فعلا.استرس دارم خیلی زیاد

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
من ۲۴ سالمه بچه دوممو  باردارم   ینی من خیلی زود بودههههههههههه😭😨😤😩

ن عزیزم شمابهترین کاروکردی ایول زود ب فکرافتادی

من دیربه فکرافتادم واسه منم دعاکن گلم

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳سال عقد بودیم دوساله عروسی کردیم

من جای شما بودم یکی دوسال دیگه صبر میکردم 

حالا بازم شما شرایط خودتون بسنجید

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
کتاب زیاد بخونید ، هر دو  تا بتونید بچه ای رو تربیت کنید  ک  فرد موثر و موفقی باشه ...

هر وقت تو زندگیمون بحث پیش میاد تو تصمیمم شک میکنم ولی خب بحث تو همه زندگیا وجود داره

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
يكي هس بنا ب شرايطش ١٨سالگي رو مناسب ميدونه يكي سي  بستگي ب شرايططت داره

نمیدونم تصمیممو گرفتم ولی استرس دارم

رو روال که هس ولی خب مشکلاتیم هس مثل قسط و اینا ولی خب تا کی صبر کنیم اقساط تموم شه؟

مشکل با همسر که خدا رو شکر نداری  وگرنه قسط و بدهی  هر چی زندگی بیشتر جلو میره  انگار بیشتر میشه

منم میخوام اولی رو اقدام کنم فعلا.استرس دارم خیلی زیاد

توکل به خدا عزیزم استرس واسه چیه

فقط حتما قبل اقدام آزمایشات پیش از بارداری رو برو و حتما چکاب کامل بده

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
من جای شما بودم یکی دوسال دیگه صبر میکردم  حالا بازم شما شرایط خودتون بسنجید

همسرم خیلی بچه دوس داره خیلی خیلی خیلی

توکل به خدا عزیزم استرس واسه چیه فقط حتما قبل اقدام آزمایشات پیش از بارداری رو برو و حتما چکاب کامل ...

حتما.فعلا دارم رو دندونام کار میکنم

من ۲۴ سالمه دوتا سقط داشتم دوتام بچه هم دارم جاریم ۲۵ سالشه بچه بزرگش ۹ سالس😐😐😐

پس خوبه🙂