2777
2789
عنوان

خیلی زوده؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ میهوای دو۳تابیاری ازالان شروع کنی بهتره

فقط ۲تا

بااینکه همسرم میگه یکی

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
انقدر ک پختگی و تفاهم  قبل از بچه دار شدن مهم  سنش انقدر مهم نیست !  (پختگی برای پد ...

فک کنم از این لحاظ در وضعیت خیلی بدی نباشیم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
اگه زندگی رو روال خوبه   چون سن که بیشتر بشه حوصله بچه رو نداری

رو روال که هس ولی خب مشکلاتیم هس مثل قسط و اینا ولی خب تا کی صبر کنیم اقساط تموم شه؟

خیلیم عالیه...مخصوصا اینکه بدنت الان بهترین شرایط رو داره و اگرم بخوای بازم نی نی بیاری برا دومی بازم سنت عالی میشه

البته من خودم ۲۵ سالمه و تازه باردارم

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
من ۲۴ سالمه بچه دوممو  باردارم   ینی من خیلی زود بودههههههههههه😭😨😤😩

نه خب عزیزم بستگی به شرایط زندگی هر کس داره ولی من کلی پرسیدم ببینم بد نمیشه؟

فک کنم از این لحاظ در وضعیت خیلی بدی نباشیم

کتاب زیاد بخونید ، هر دو 

تا بتونید بچه ای رو تربیت کنید  ک  فرد موثر و موفقی باشه

روی اخلاق های منفی تون کار کنید  و روابط  عاطفی تونو  تقویت کنید  ؛ محیطی ک بچه توش قراره بزرگ شه ؛ خیلی مهم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....