2777
2789
عنوان

جانمونید

87 بازدید | 14 پست

فردا ارسال دارم،،جانمونید

پوست مشکل داره؟؟😭 

از اندامت راضی نیستی😔

دوسداری اندام مناسب داشته باشی. 

سینه سفت گرد

باستن سفت و برزیلی😍 

و واژن تنگ🙈

پوست صاف و بدون  لک جوش کک و مک جای جوش😊

به ما پیام بده 

😱صورتت کک و مک ولک داره😱

😫جوش میزنی😫

😔از پوستت راضی نیستی؟😔

میخوای پوستت بدون لک و جوش بشه☺️

❤️کاملا گیاهی❤️

دوای پوستت اينجاست

😍لاغر شدن و خوش اندام شدن دیگه رویایی نیست 

😉فقط با محصولات ما همراه ما باشید زیبا و زیبا تر 😊 

هيچ كس نيست كه بگه نميخوام هيكلم خوب باشه😉

دغدغه همه افراد تناسب اندامه👌دغدغه شما رو مثل آب خوردن حل میکنیم ☕️

کافیه شما بخواین.

👱‍♀️تنگ كننده واژن در حد بكارت👱‍♀️

👧🏼افزايش دهنده ميل جنسي بانوان👧🏼

👩🏼خوشبوكننده واژن👩🏼

👷‍♀️روشن كننده واژن👷‍♀️

❤️بايك دوره استفاده ازمحصول همسرتون روعاشق خودتون كنيد❤️

🦋از بين بردن ترك هاي پوست🦋

🦋دركمترين زمان🦋

🦋باكمترين هزينه🦋

🦋همراه باخاصيت سفت كنندگي پوست🦋

🦋ضدچروك🦋

مخصوص انواع استریا

🐥محصول آلمان🐥

هیر براست اصل انگلستان

درمان قطعی ریزش مو شدید

نمونه فیک این محصول پودرش زرده ولی این پودرش سفیده و واردات مستقیم هستش😍

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری باید سفارش بدیم محصولتون قرص چیه؟؟

هم قرص دارم هم کرم،،بستگی به خودتون داره که چی میخواید و تو چه مدت زمانی میخواید نتیجه بگیرید

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین
من شکم دارم پلهو دارم زیر چشمام گود هس شکمم ترک داره سینم شل شده باستنم میخام ک بزرگ بشه و خوش فر ...

عزیزم درمانت پیش ماست،،محصولات اصل وتضمینی دارم،،بدون بازگشت،،مشتریام نتیجه گرفتن،،ولی باید هزینه کنی ،،محصولی هم دارم بدون تضمین قیمتش کمتره

هم قرص دارم هم کرم،،بستگی به خودتون داره که چی میخواید و تو چه مدت زمانی میخواید نتیجه بگیرید

من شکم پهلو دارم زیر چشام گوده سینه هام شل شده ناتوانی جنسی دارم واژن ام تیره شده میخام سینه هام کوچیک بشه سفت شکمم اب بشه واژنم سفید بشه

من شکم پهلو دارم زیر چشام گوده سینه هام شل شده ناتوانی جنسی دارم واژن ام تیره شده میخام سینه هام کوچ ...

نمیتونی بیای تل که من راحت تر بتونم با شما در ارتباط باشم?

نه گلم تل ندارم

برای درمان چربی هات،قرص دارم ژل چربیسوزی دارم،،،اگه دوتاشون و باهم مصرف کنی نتیجه تضمینیه محصولمون اصله،،وضمانت بازگشت داره،،550تومنه،،برای گودی زیر چشم هم کرم دارم قیمتش180،،،عالیه کارش،،صابون دست ساز هم دارم قیمتش80تومنه،،خیلی عالی جواب میده برای درمان لک و جای جوش و تیرگی زیر چشم،،،پک دارم برا گرد وسفت شدن سینه قیمتش480تومنه،،برای قوای جنسی هم محصول دارم قیمتش300

دومیلیون خرج دارم که🙄

من مشتری داشتم بالای چار ملیون سفارش میدن خرج خودشون و پوستشون کنن حالا دوملیون که چیزی نیس تو این گرونی