2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 83 پست
چرا گلم؟اخلاق های خاصی دارن؟

هزارتا اخلاق و فرهنگ خاص دارن

مخصوصا اگه سنتی باشن یا تو شهر های ترک زبان زندگی کنن

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچ کس نمیگه ماست من ترشه گلم منظور منم توهین نبود اما خب خیلی دیدم که برعکس عروس رو ادیت میکنن با ...

عزیزم با دقت بخون، نوشتم عروس نگه داشتنشون خوب نیست

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
چرا؟

نوشتم 

البته من بگم عاشق شوهرمم اما این کار اشتباههه

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
عزیزم با دقت بخون، نوشتم عروس نگه داشتنشون خوب نیست

خخخ

اره 

میگما بچه ها ترک و فارس و کورد و لر... مگه پنج انگشت یکی میشه؟ 

قرارنیست خونواده ی شوهرمون تورکن یا هرکدوم ازاقلیت و خوب نبودن بگیم همهههه ی ترکا خوب نیستن . یا یه کورد خوب داریم بگیم تموم کوردا خوبن .  پنج انگشت یکی نمیشه دوستان . اون بستگی به طرع و خونوادش داره چه ترک باشه چه کورد چه فارس . 

نفرین عامون برتو( مادرشوهر...😑 )

یعنی اینایی ک هرروز هزارتا تاپیک مادرشوهر و خواهر شوهر میزنن همشون ترکن ک میگین عروسو اذیت میکنن؟پس چرا ما ندیدیم.عزیزم اگه گفته دوستان درشت باشه ک ترکا سخت گیرن اینا ,اینم بدون ک خیانت هم توشون خیلی کمه مردای ترک خیلی وفادارن

خدایا به امید تو
پاسدار آخه؟؟؟؟؟ باز ارتشی یه چیزی پاسدار!!!!!اصلا فکرشم نکن یا آقای دکتر😎یا بازم صبر کن  ول ...

برای چی به پاسدار فکرم نکنه مگه چشونه فقط پزشکا وبقیه مگه ادم هستن؟یه جوری ارتش و... میکنید انگار پاسدارهای بیچاره جز خدمت چیکارکردن😑بهتره به همه ارگان ها و شغل ها احترام بزاریم 

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
یعنی چی خوب عروس نگه نمیدارن ی کم توضیح میدی؟

ببین مثلا من داداشم نامزده، مادرم دائم ب داداشم میگه زیاد خرجش نکن پررو میشه از الان، یا خیلییی ترکا سخت گیرن تو پوشش و رفت و آمد عروس، یکی دیگه از عادتهای قشنکمون اینه ک میشینیم پشت عروس حرف میزنیم ک دیدی اینکارو کرد و اونکارو کرد... 

یا رو داداشمون غیرتی میشیم و دخالتامون تو زندگیش زیاده... 

البته من خانواده و فامیلای خودمو میگما... ولی شنیدم ک ترکا اکثرا همینن.. 

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
اره من خودم ترکم ولی ترکا خوب عروس نگه نمیدارن، ولی دختراشون عالین😊

عزیزم این چه حرفیه؟ همه جا خوب و بد داریم. مگه همه فارس ها خوبن؟ اصلا بد ندارن؟ یا همه کردها مطلقا خوبن؟

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام