2777
2789
عنوان

مرتب بودن

847 بازدید | 17 پست

خانوما لطفا ی برنامه ریزی خوب ب من بگید خیلی نامرتبم اصلا ب خودم نمیرسم بیشتر وقتمو ب بطالت میگذرونم خودمم دیگه از خودم بدم میاد خیلی شلخته هستم از نظر ظاهر و اراستگی 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبها ، قبل از خواب ، 

تمام کارهایی رو ک  باید فردا  انجام بدید  رو  روی یه برگه بنویسید و بذارید جلوی چشم تون  و تا  کارها رو انجام ندادید   دنبال کارهای متفرقه و مورد علاقه تون نرید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

صبح که بیدار میشم اول به خودم‌ میزسم بعد با یه اهنگ شاد به کارای خونه میرسم ...وظرف اکه نشسته باشه حتی یه دونه همون موقع بشورم ومن روزی دوبار تعویض لباس  وباز شستن لباس کثیف  که بیرون اوردم ...ومن هفته ای دوبار چاروبرقی میکشم  ویک درمیون اگه کثیف باشه جارو دستی .... وتقریبا  سه بار توهفته گردگیری کامل

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓
صبح که بیدار میشم اول به خودم‌ میزسم بعد با یه اهنگ شاد به کارای خونه میرسم ...وظرف اکه نشسته باشه ح ...

واااای خوشبحالت بدترین کارمن اینه ک از همون اول اهنگ دپرس میزارم 

جفتش اره ولی اصلا بچم طوری نیس ک اذیت کنه یا وقتمو بگیره خیلی ارومه مشکل از تنبلی و بی اهمیتی خودمه& ...

واسه خودت قانون بذار

برنامه بذار واسه همه چی

واسه ظرف شستن واسه جارو زدن

به خودت بگو من حتما باید بعد شام یا ناهار سریع ظرفارو بشورم

صبح که پا میشی اول یه لباس مرتب بپوش که روحیت باز بشه موهاتم که شونه بزنی سرحال تر میشی

صبحا زودتر پاشو تا بیشتر وقت داشته باشی واسع خودت و کارای خونه

من خودم وقتی لباس مرتب میپوشم و یکم آرایش میکنم روحیم باز میشه سرحال تر میشم 

وقتی یه چیزی میندازید تو اتاق یا حال و اینور و اونور سریع برش دار و مرتب کن نذار زیاد تر بشه که دیگه حوصله نداشته باشی تمیز کنی

لباس مرتب و آرایش رو روحیه ی زن تاثیر داره و بیشتر انرژی میگیره 

مخصوصا وقتی شوهر آدم خوشش بیاد و تعریف کنه 

واسه خودت قانون بذار برنامه بذار واسه همه چی واسه ظرف شستن واسه جارو زدن به خودت بگو من حتما باید ...

خدا کنه بتونم عمل کنم ب این برنامه تون جالب اینه تا ۱ خوابم همیشه 

خدا کنه بتونم عمل کنم ب این برنامه تون جالب اینه تا ۱ خوابم همیشه 

این چیزایی که گفتمو اجبار کن واسع خودت

و تا اینارو انجام ندی بیخیال نشو 

آدم که شلخته باشه خونش همیشه ریخت و پاش باشع و به خودش نرسه و اهمیت نده شوهرم ادم از زندگی سرد میشه کم کم 

اگه یه چیز کوچیک دیدی تو خونت ریخته سریع برش دار 

آب خوردی سریع لیوانتو بشور 

نذار کارات زیاد بشه آدم وقتی کاراش انبار میشن روهم بدتر بی حوصله میشع و همچنین تنبلتر

خودتو آراسته کن مرتب باشه همیشه لباست صورتت 

اینحوری خیلی رو روحیت تاثیر داره 

سعی کن لباس متنوع بپوشی اینجوری خودتم کیف میکنی برا خودت چه برسع ب شوهرت 🤗

چندسالتونه؟ 

واااای خوشبحالت بدترین کارمن اینه ک از همون اول اهنگ دپرس میزارم 

عزیزم منم  قبلا اهنگ دپ گوش میدادم مثل مهراب و.....اما  بعد دیدم رو روحیه ام واقعا تاثیر بد میذاشت  وعصبی میشدم وحال کار کردن نداشتم اما حالا که اهنگ شاد میزارم روحیه ام  عوض شده تو هم امتحان کن دوستم 

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓