2777
2789
عنوان

دوس پسر

269 بازدید | 12 پست

بچه ها اونایی که تجربه دوس پسر داشتین از رفتار با پسرا میگین چطور حد و حدود رو رعایت کردین تو شروع دوستی چطور ناز کردین تا قبول کنین 

اوایل تا چه حد درباره خودتون اطلاعات دادین بهش

خوشبختی جوونا صلوات ☺

من یکماه ناز کردم تا فقط جواب پیامشو دادم ...

تایکماه هم فقط خییلی رسمی و زیر بارنمیرفتم و میخواستم از سرخودم بازس کنم..

اوسط شهریور دیدم دوستش دارم😍

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
من یکماه ناز کردم تا فقط جواب پیامشو دادم ... تایکماه هم فقط خییلی رسمی و زیر بارنمیرفتم و میخواستم ...

از تیر شروع کرد پیام دادن

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اخرین دوستیم ک نامزد شدم باهاش 

چهار ماه رفتو امد داشتیم وبعد پیشنهاد دوستی داد بهم با اینکه از درون داشتم ذوق مرگ میشدم ولی همچنان دست پیشو گرفتمو ناز کردم 

اطلاعاتم از قبل داده بودم 

👄💄👠
من یکماه ناز کردم تا فقط جواب پیامشو دادم ... تایکماه هم فقط خییلی رسمی و زیر بارنمیرفتم و میخواستم ...

یعنی چطور خیلی رسمی بودی؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺

هر پسری دوست نمیشه....دوم باید خیلی تحقیق کنیم درباره پسره که علکی با احساساتمون بازی نکنه بعد ول کنه بره...دردوستی باهش باید خیلی امتحانش کنیم که ازمون سو استفاده نکنه یا به قول فریب مون بده.. درکل باید درطی دوستی حواسمون باشه ...

ببین من از اول سال تحصبلی کلاس میرفتم کنکور..باابجیش تویه کلاس بودیم اونقدر ضایع منو دید میزد ومنتظرم وایمیستادکه همه فهمیده بودن..

تیر پیام داد تا یکماه بعدجوابشوندادم.

بعدم که جواب دادم ..بیشتر درمورد درس صحبت میکردم و برنامه هام و هدفهام ...اما اون ابداز علاقه میکرد...

شهریور جملات احساسی و...اضافه شد

البته گلم موردِ من ..قصدش دوستیه بس سرو ته نبود ...

فازش عشق و عاشقی بود..

ایشالله قراره ازدواج کنیم 

خب خیلی هم رسمی نه اجازه بده ابراز علاقه كنه بهت البته نه از اولین پیام مثلا از ماه دوم خب خیلی خشك هر دو زده میشین كم كم برید جلو هدید ابراز علاقه ولی هر چقدر رابطتت طول كشید براش خط قرمز بزار زیر بار یه سری مسایل نرو كه معمولا همع پسرا میخوان

سلام

ما توی اینستا اشنا شدیم

فقط اظهار نظر میکردیم یه وقتایی سر استوریای هم 

بعدشم 

کم کم حال احوال همو پرسیدیم تا ۳ماه 

نگو قصدوقرضی داشته من حالیم نمیشده😆من اصن حساس نیستم خیالبافی کنم 

بعدشم سر مشکلی که داشت بردمش مطب یه دکتری

که تا منو دید

عاشقم شد

اما باز من نفهمیدم 

من خیلی سنگین بودم باهاش تقریبا جدی بودم همیشه

تا کم کم عاشقش شدم

هنر معشوقه ایست که در آخر با دیگران تقسیم میشود.