2777
2789
عنوان

امپول فشار

272 بازدید | 13 پست

کیا تجربه امپول فشارو دارن بیاین کمک،تاریخ سونوم رد شده میگن تا دوروز دیگ اگ دردت نگیره باید امپول فشار بزنی خ میترسم از دردش اخه زایمان اول وحشتناک بود

ان شالله بسلامتی زایمان کنی و نی نی خوشملتو بغل بگیری آیة الکرسی زیاد بخون عزیزم برای ما منتظرا هم دعا کن 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا فایده نداره بابا امپول فشارم تا وقتی دهانه رحمت باز نشده باشه نمیزنن....منم هفته ۴۰ بودم رفتم بیمارستان اونجا امپول فشار نزدن گفتن خطرداره چون رحمت باز نیس...بعد این ک روغن کرچک دادن سرم گذاشتن تو رحمم

قرص زیر زبونم گذاشتن فایده ای نداش ک نداش اخرم سزاربن شدم رف

کوچیک ترین مرد زندگیه من پسرم
اصلا فایده نداره بابا امپول فشارم تا وقتی دهانه رحمت باز نشده باشه نمیزنن....منم هفته ۴۰ بودم رفتم ب ...

عزییییزم چقد سرتق بوده بچه ات خخخ

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
عزییییزم چقد سرتق بوده بچه ات خخخ

خییییلی پدرم دراومد بخدا انقدم بد معاینه میکردن بلکه باز شه رحمم  اخرم نشد ک نشد فقط تو طول بیمارستان گریه میکدردم.بعد عملم فرداش صربان قلبم ۱۴۰ تا میزد مشکوک شدن ب لخته شدن خون بردنم  سی تی اسکن و سونو از پا خداروشکر مشکلی نبود نمیدونم مشکل از کجا بود اخرم خودم با رضایت خودم مرخص شدم

کوچیک ترین مرد زندگیه من پسرم
عزیزم زایمان کردی شما؟چجوری بود با امپول فشار؟منم اگه تا شنبه دردم نگیره باید برم بیمارستان😔

5تاامپول فشاربهم زدن خ درد داشتم خیلی خیلی سخت بود اما شما ترس ب دلت داه نده هرکسی بسته به فیزیک بدنش درد میکشه من زایمان اولم خیلی سخت بود بااینکه امپول فشار نزدن بهم