2777
2789
عنوان

بسم الله

328 بازدید | 28 پست

آخر شبی یه دعوای مفصل کردیم ،حالا که خواب بودم داشتم میفتادم از تخت اومد محکم گرفتم هی ناز و بوس و قربون صدقه یهو چشام باز کردم دیدمش ،گفتم برو اونور ،عجبا مردا مغز ماهیو دارن بخدا

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

الانم که بیدار شدم قشنگ

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابم میاد،،،اصلا نگرفتم پز زیر پوستی دادی

خواب شکلاتی ببینین✋

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الانم که بیدار شدم قشنگ

واییی کاش منم مثل شما بودم بعد دعوا می تونستم بخوابم به خدا دارم سکته می کنم . یعنی بی شعور تر از شوهر من امکان نداره پیدا بشه 

هر لحظه حضور خدا رو پیشم حس کردم همیشه کمکم بوده❤

من ک نمیتونم باشوهرم بیشتر از ده دقیقه قهر باشم اعصابن خوردمیشه😞دلم‌براش تنگ میشه😭

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠

خب دلیل دیگه نداشته باشه مهربونیش صلوات😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
ماهی مگه مغز داره مردا تو تخت مغز ندارن

اون فیله که مغز نداره فک کنم😂😂😂