2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معلومه که ضرر داره باید درست غذا بخوری

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
واااا،با شوهرت لج کردی اون بچه بی گناه چی کرده که اینجور میکنی،مسلما آره ضرر داره،دکتر به من گفت روی ...

😭

مگه نمیگن از بدن خودم تغذیه میکنه؟

خیلی از شوهرم ناراحتم اصلا نمیخوام غذا بخورم 

اون باید تو فکر بود ک من حاملم 😞

یعنی خطرناکه؟ 

عزیزم شما چندسالته؟خب معلومه که خطرناکه اونم موجود زنده است وقتی شما چیزی نخوری بچه مجبوره از منابع بدنت استفاده کنه بعد هزارتا بیماری میاره واست بچه این مگه قهر میکنین غذا نمیخورین برو غذا بخور

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

ببین اون از تو تغذیه میکنه و از قرصایی ک میخوری اما بهتره ک گرسنگی نکشی ولی اگر خیلی مهمه ک مثلا غذا نخوری یواشکی بخور ک حالا شوهرت نفهمه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی