2777
2789
عنوان

غددهای سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4166 بازدید | 244 پست
اول ها فقط هفته ای یه بار می رفتیم  بعد دوبار شد ،خواهرشوهر تو خونه هم دارم خیلی سختمه  ...

خواهرشوهر تو خونه داری اووووف 

دعا میکنم بختش زودتری باشه بره پی زندگیش

ان شالله خدا سلامتی بده و نی نی قشنگ بیاری

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇
اول ها فقط هفته ای یه بار می رفتیم  بعد دوبار شد ،خواهرشوهر تو خونه هم دارم خیلی سختمه  ...

هر دوتامون درگیر اینام منم سینه و تیروئید و دندون😓😓😓من درگیرلاغریم هستم البتع هرروز لاغرتر میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهر تو خونه داری اووووف  دعا میکنم بختش زودتری باشه بره پی زندگیش ان شالله خدا سلامتی ب ...

ان شاءالله نه بابا نمیخواد بره 

دیروز من داشتم ظرف میشستم خاله ی شوهرم هم بود ،خاله ی شوهرم آخراش اومد گفت من می شورم قبلش هم شوهرم اومد. بعد خواهر شوهرم گفت دیگه یه ذره ظرف آنقدر پیگیری نمیخواد 

آنقدر ناراحت شدم شب موقع ظرف شستن اومد منم اصلا طرف سینک نرفتم به باباش گفت ببین خودم ظرف شستم بدون هیچ صدایی 

ان شاءالله دعا کن تو تقدریم سلامتی بچه های سالم و صالح باشه

هر دوتامون درگیر اینام منم سینه و تیروئید و دندون😓😓😓من درگیرلاغریم هستم البتع هرروز لاغرتر میشم

آخ آره منم لاغر 

خانواده ی شوهرم هم هی گیر میدن لاغری 

شما چکار میکنی شوهرت هیچی نمی گه 

ان شاءالله نه بابا نمیخواد بره  دیروز من داشتم ظرف میشستم خاله ی شوهرم هم بود ،خاله ی شوهرم آخ ...

خو همین میدونم همچین رفتارایی دارن خواهر توخونه هم حسود هم چاپلوس

ان شالله توام دعا کن خدا ب منم یه دختر پسر سالم و صالح بده 

آخ آره منم لاغر  خانواده ی شوهرم هم هی گیر میدن لاغری  شما چکار میکنی شوهرت هیچی نمی گه& ...

شوهر باید چی بگ خو؟؟؟

من یه بار مادرشوهرم داشت میگفت خیلی لاغر شدی شلوارت داره ازت میفته شوهرم هم زد زیر خنده آنقدر ناراحت ...

من برعکس تو خانواده شوهرم نمی دونم چرا هی بهم میگن ماشالله زن داداش تپل شده 

وزنه از قبل عروسی ۵۳نشون میداد الان تو ۴ماه ۴۸ام ولی اینا اسرار دارن بگن من بهتر شدم 

ب شوهرمم میگم دوس ندارم اینجوری باشم میگ من همه جوره دوست دارم😐😐

نه دیگه به شوهرت نگو  من آخرین بار 42بودم الان نمیدونم چند شدم

اره میدونم ادم همیشه باید تعریف ظاهرشو برا همسرش کنه اما وقتی میبینم خانوادش اینجور میگن انگار میخام اونم هم نظر من باشه تا اونا کلن یه کرمی دارم😹 

وایی از ۴۰کمتررر شدی ینی😐😐😐دکتربروخب