2821
2789

باید قبل تخمک گزاری باشه مثلا هشتم تا دهم سیکلت منم این ماه انجام دادم

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور میترسم لوله هام مشکل داشته باشن،آخه پارسال جراحی شدم حاملگی خارج از رحم داشتم

عزیزم نه ان شالله ک چیزی نیس واس من چیزی نبود ان شالله بعد عکس باردار شی🙏🙏

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
منم شنبه انجام دادم  واسه من خیلی درد داشت با اینکه لوله هام باز هم بودن

جدی؟پس میگن درد داشتن نشونه ی اینه که لوله ها مشکل دارن؟

خدا کنه برای منم لوله هام سالم باشن

🌹

انشاءالله انشاءالله الهههههههههههی همه منتظرا ساله دیگه نینی شون بغلشون باشه

الــــــــهی آمـــــــین

جدی؟پس میگن درد داشتن نشونه ی اینه که لوله ها مشکل دارن؟ خدا کنه برای منم لوله هام سالم باشن

واسه منکه باز بود اما درد بدی داشت 

🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز