2777
2789
عنوان

دیگه کلافه شدم

89 بازدید | 10 پست

خانونایی ک تجربه مشابه داشتین میشه کموم کنید دخترم 3 سالش تموم شده تقریبا یکسال میشه از پوشک گرقتمش ولی مدام گاهی وقتا تو خودش جیش و پی پی میکنه بارها با زبون خوش و قصه و تشویق و دعوا و همه چی براش توضیح دادم که نکنه ولی نمیدونم چرا باهام لجه و خودشو نگهدمیداره تا لحظهدآخر و جیش و پی پی تو شلوارش میکنه دیگه خیلی عصبی شدم هربار میریم جایی باید فقط شلوار بشورم و عوض کنم و ... کلافه شدم بخدا دلم میخواد نابود شم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
بیخیال ...واسه ی پوشک گرفتن نابود چی....صبور باش گلم ...از این مشاوره های تربیتی کودک هستن حتما پیگی ...

اخه یکسال کارم همینه عصبی شدم بشدت

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ی برنامه در مورد پوشک‌گرفتن دیدم ..خودش داستان ..... حتما با ی مشاور کودک مشورت کن ....پوشک گرفتن ...

برا من ک یه روایت بسیاااار طولانی و غمناک شده. راجب ترس چی میدونید؟دخترم بشدت ترس از تاریکی داره. مشاور از کجا پیدا کنم 

برا من ک یه روایت بسیاااار طولانی و غمناک شده. راجب ترس چی میدونید؟دخترم بشدت ترس از تاریکی داره. مش ...

سلام ... ببین من واستون گشتم این پیج اینستا هستش عالیه ....‌فیلم از پوشک‌گرفتن اونجا سیو کردن برو ببین ...کارشناس ترتبیت کودک خانم هاجرسجاد ک لایوم میذاره 

نی نی پیا 

ninopiacom

بیخیال هر چی ک توش انرژی منفی 
برا من ک یه روایت بسیاااار طولانی و غمناک شده. راجب ترس چی میدونید؟دخترم بشدت ترس از تاریکی داره. مش ...

از پوشک گرفتن مهم ...آخه اینجا از کی میپرسی..باید از ی روانشناس کودک بپرسی.... 

سلام ... ببین من واستون گشتم این پیج اینستا هستش عالیه ....‌فیلم از پوشک‌گرفتن اونجا سیو کردن برو بب ...

مرسی خانم گل فالوش کردم

از پوشک گرفتن مهم ...آخه اینجا از کی میپرسی..باید از ی روانشناس کودک بپرسی.... 

موافقم فکر میکنم بخاطر واکنش تند من هنگام جیش کردن تو خودشه ک اینکارو میکنه 

موافقم فکر میکنم بخاطر واکنش تند من هنگام جیش کردن تو خودشه ک اینکارو میکنه 

عزیزم.... گناه دارن بچه ها..جز‌ ما مادرها ک‌اولین تکیه گاه اونا هستیم کسی رو ندارن....کوچیکترین حس منفی ما رو دریافت میکنن....دختر من‌ک‌اینطور ...‌بشدت 

عزیزم.... گناه دارن بچه ها..جز‌ ما مادرها ک‌اولین تکیه گاه اونا هستیم کسی رو ندارن....کوچیکترین حس م ...

اره واقعا منم میفهممش بشدت خاستار محبتمه  عذای وجدان گرفتم