2777
2789
عنوان

خانومایی که تازه باردار شدن بیان

233 بازدید | 23 پست

سلام من یه سوال داشتم من روز چهار موعدم تیتر بتا دادم عددش ۸۶۸ بود یه سوال شما هم درد پریود دارین من واژنمم تیر می کشه زیر دلمم تیر می کشه خیلی نگرانم به نظرتان من چند هفته ام کی میتونم برم صدای قلب نی نی رو بشنوم؟؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیهاز 6 هفته دکترا میفرسن ولی تو نرو بزار 7 به بعد برو خاطر جمعه

یعنی تیر کشیدن واژن طبیعیه؟؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

من سونو نرفتم بنظرتون چندهفته برم تا خیالم راحت شه؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من تا فهمیدم رفتم دکتر .از اولین روز آخرین پریودت حساب کن ببین چند هفته میشی

آخه دکترم یکشنبه و سه شنبه هستش من سه شنبه شب متوجه شدم

منم امروز فهمیدم ک باردارم  اره طبیعیه منم دارم تو بارداری اولمم اینطوری بودم تا ۳ماه موعد پریو ...

ممنونم آخه خیلی نگرانم واسم دعا کن 

اووووو عزیزم فقط تیر ؟ میدونی من چه دردی داشتم ؟  جای من بودی چه میکردی ؟ من روز اول موعدم آنچنان دردی تا یک هفته بعد داشتم که نگو هر دکتری میرفتم فکمیکردن درد پریوده احمقا هیچکدومشون نمدونستن. یه دردی میگرف زیر شکمم ‌‌روی واژنم که فقط داد میزدم کمک میخواستم انگار با آهن داشتن اونجامو میزدن. وضعم یهفته ده روز همین بود هیوسین میخوردم نمیرف.اب گرم میگرفتم بزور وایمیستاد ، چون سال قبل هم من بااین درد حامله شدم. بستری شدم  بعد ناموفق بود  امسالم بااین درد حامله شدم ولی تحمل کردم نرفتم بیمارستان تا قرصو امپول نزنم  نمیدونم از چیه شاید بدنم یچی کم داره