2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیدارش کن 

بعد قهر کن بخواب😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

امشب تولد داداشم بود از صبح دارم کیک درست میکنم خونه رو تزیین میکنم فقط من بودم و دو تا داداشم اونوقت شوهرم شام هورد رفت خوابید گفت الان بیدار میشم 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...
الهی یه روز خارهای پست اول بریزه!!!

ن بابا پست اول بزاری هیشکی نمیاد . من خودم پست اول گذاشتم عکس موهامو فقط ی نفر اومد

اون‌روزی‌که‌حرفای‌‌بقیه‌روم‌تاثیر‌نزاره.اون‌روز‌عید‌منه🤨
امشب تولد داداشم بود از صبح دارم کیک درست میکنم خونه رو تزیین میکنم فقط من بودم و دو تا داداشم اونوق ...

میخواستی بگی بیدارم نشدی اشکال نداره مهم نیست😆

برو خوش باش با داداشت، فردا بیدار شد بهش بگو کارش بد بوده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
بیدارش کن  بعد قهر کن بخواب😐

نمیدونم خسته ست یا ن ساعت ۷رفت سرکار ۹اومد گفت عکس میگیریم ک رفت خوابید نمیدونم بهش حق بدم یا ن 

خودتون ۳تای عکس میگرفتید 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
میخواستی بگی بیدارم نشدی اشکال نداره مهم نیست😆 برو خوش باش با داداشت، فردا بیدار شد بهش بگو کارش ب ...

اخه میخواستم اونم باشه داداشم گفت امشب همه ی غکسامونو میزارم اینستا از داداشم خجالت کشیدم

نمیدونم خسته ست یا ن ساعت ۷رفت سرکار ۹اومد گفت عکس میگیریم ک رفت خوابید نمیدونم بهش حق بدم یا ن  ...

حق بده ایندفعه رو

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت