2777
2789
عنوان

چکار کنم پسرم بهم وابسته بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5481 بازدید | 76 پست

یکی به من بگه چیکار کنم پسرم از وابستگیش کم بشه شبای قدر باهام میومد مسجد🙄 یه دقه با فامیل شوهر تنها نمیشه اخه کمتر میبینه اونارو، ببخشید ولی تا دستشوییم نمیتونم برم در این حد😑

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
شوهرم باهام دعوا میکنه بچرو میده بغل مادرش میگه ببر

عزیزم برو تو هم پایین اصلا کل روز رو پایین باش همونجا هم بخوابونش تا خودشون خسته بشن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه خیلی سختت میشه خودم بچه وابسته دارم بخدا ی دستشویی راحت نمیتونم برم

من حاضرم بیواره بشم اما بچم پیش اونا همش نباشه همین الان مادر شوهرم هی میخواد نبات داغ و اب و این چیزا بده بچم 😥 خسته شدم از این همه استرس

خداروشکر

عزیزم هرررر چقدرم وابستت باشه بازم برا رفتن ذوق داره .

بچه خواهرم وقتی مامانش میره دستشویی اتقد گریه میکنه حتی ما پیشش باشیم .ولی ما یا خانواده شوهرش میرن دنبالش باذوووووق میره هیچ یادش نمیاد مامانیم داره 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

خونتو جدا کن ودور

گرچه وابستگی خیلی سخته

من الان مامانی ام که دخترم بهم وابسته س

حتی الان با باباش رفته دم در تا ماشین وبیاد کلی بوسم میکنه که الان میام ودلم برات تنگ میشهگاهی که بخواد دورتر بره که بدتره کلی لباس تنش نیکنم خوشگلش میکنم موقع خداحافظی احساساتی میشه و نمیره

وابسته ش نکن مستقل بارش بیار اما دورشو از خانواده شوهرت

من حاضرم بیواره بشم اما بچم پیش اونا همش نباشه همین الان مادر شوهرم هی میخواد نبات داغ و اب و این چی ...

همیشه پیشش باشی وابسته میشه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
منم با خواهرشوهرم زندگی میکنم شوهرم بهش گفت نمیشه ببریش بچه با این سن مسولیت داره باید پیش مادرش باش ...

واقعیت همینه.هرچقدرهم من بهش محبت کنم هیچ کس جای محبت واقعی مادرش که بی قید و شرط هست رونمیگیره.خواهرم بهش یادداده کی از همه خوشگلتره مامان

منم پسر دارم خودش وابسته ميشه من كه خونه مادر شوهرم ميرم پسرم بغلشون نميره گريه ميكنه بدجنسم خودتوني ...

خوب نیست.همین بچه خواهرم چون بهش محبت نکردن بافامیل باباش  غریبگی میکنه میگه دوست دارم اونجا برم.ولی اونها نمیخواننش .اخه جلب محبت بچه کاری نداره 

وااا چرا ميدي بچه رو ببرن بهشون بگو من دوست ندارم بچم جايي بدون من بره بعدم شب كه بد خواب شد به شوهر ...

به خدا چند بار بد خواب شد به شوهرم گفتم . یک بار نزاشت ببرن باز گفت ببرین . 

به خدا خسته شدم . خونشون بوی بدی میده هر وقت میرم نفسم میگیره

خداروشکر

حالا یه چیزی بگم زنداداش من بچه نداره ولی خیلی میگه بچمو اینجور میکنم اونجور میکنم فلان . مامانم اونروز قاطی کرده گفته به دخترای من چیزی بگی اونا دیگه خودتو بچتو تا اخر عمر حساب نمیکنن . هی من میگم مادر چرا اینطور گفتی اخه . ولی اخرشم نگفت زنداداش طبق معمول چه حرف مزخرفی زده بود که مامانم اینجور گفته بود بهش 😕

و خدایی که به شدت کافیست ... 

اره ولی اینو بدون بچه ها همیشه تو بچگی اینجورین چون اونا زیاد میبرنش بیرون اونم دوستشون داره بزرگ که بشن بازم مادرش شمایی نه اونا شمارو دوست خواهد داشت پس بزار ببرن