2777
2789
عنوان

تبلیغاتی

68 بازدید | 11 پست

تاحالافکرکردی ازدست لباس هاوکیف وکفش های قبلیت که دیگه اندازه ت نیست،یاازمدلشون خسته شدی،خلاص بشی؟

دوست داری لباس هاوجینگیل پینگیل جدیدی بگیری ویه مدت هم با اونا تیپ بزنی؟

تو این شرایط نمیتونی یا اصلا دلت نمیخواد که زیاد واسه استایلت هزینه کنی ولی میخوای خوش پوش باشی؟دلت میخواد کلی آدم هم سلیقه با خودت پیدا کنی و خرت و پرتای توی کمد اتاقتون رو باهم جا به جا کنید؟

خب منم دلم میخواد

واسه همین من برنامه ی وینک رو ریختم توی گوشیم و یه کاربری هم درست کردم.هرچیز جدیدی هم که خوش تیپای دیگه بذارن،سریع میبینم.پیشنهاد قیمت میدم،باهاشون چت میکنم،بدون این که کسی شماره تماسم رو داشته باشه...

وینک اینجوری خودش رو تعریف میکنه

"وینک یه اپلیکیشن خرید و فروش لباس و زیورآلات نو و دسته دوم هستش.یعنی اگر مانتو،روسری،شلوار،کیف،کفش،ساعت،عینک خود و یا بقیه ی خانواده توی کمداتون مونده و دیگه بهش نیازی ندارید،فقط کافیه ازش چندتا عکس خوشگل بگیری و توی بیست ثانیه بذاری تو وینک و بعدش هم یه هم سلیقه ات از یه جایی تو ایران میاد و ازت میگیرتش!"

ولی من اینجوری معرفیش میکنم:

وینک دور همی خوشتیپاس...

خوشتیپ جان!جا نمونی 😎

اینم لینکش

امتحان کن،حتما خوشت میاد

وینک یه اپلیکیشن خریدوفروش لباس، کیف و کفش و زیورآلات هست winkapp.ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این دو هفته خیلی دارم از این برنامه میشنوم. کم کم شیطونه میگه برم سر کمد لباسام، هر چند که فکر نک ...

عزیزم چرااین فکررومی کنی؟باگرفتن چندتاعکسِ خوب وارسال مشخصات مناسب حتمامیتونی تووینک همه ی اوناروبه راحتی بفروشی

تو این دو هفته خیلی دارم از این برنامه میشنوم. کم کم شیطونه میگه برم سر کمد لباسام، هر چند که فکر نک ...

مهربانو جون مثل من

چندروزه خيلي اسم وينك و شنيدم 

تصميم دارم حتما ازش استفاده كنم چون كمد لباسام داره ميتركه خونم كوچيكه ، هم اينكه دلم ميخواد يه تنوعي به لباسام بدم با هزينه مناسب 

مهربانو جون مثل من  چندروزه خيلي اسم وينك و شنيدم  تصميم دارم حتما ازش استفاده كنم چون ك ...

تونستی شما لباس مجلسی پیدا کنی توش؟ قیمتاش چطوره بنظرت؟ من گذری چک کردم امشب برای دومین بار

مهربانو جون مثل من  چندروزه خيلي اسم وينك و شنيدم  تصميم دارم حتما ازش استفاده كنم چون ك ...

خوشحالم که چنین تصمیمی گرفتین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز