2777
2789

واقعا نمیدونم چ کنم 

امروز قراربودصبح برم خونه بابام چون شوهرم باخانوادم قهره نمیاد اونجا ماهم خونمون توی ساختمونه با جاریم ومادرشوهرم جاریم بارداره و تنهابود شوهرش رفته بود کار مادرشوهرم اینام قراربود برن فاتحه خونی خلاصه ب من گفتن تونرو بمون پیش جاریو ازاین جور حرفا منم خر گفتم باشه بعد۲ساعت شوهرش با شوهر من اومدن خونه مرخصی گرفته بودن اونا رفتن ب خوابیدن و عشق وحال من موندم با ی بچه و غذادرس کردن حالا میخاستم فردابرم خواهرشوهرم داره از کرج میادخرم آبادخونمون و نمیتونم بزارم برم

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

خوب 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی من با چ عقلی امروز موندم خونه فقط کار برادیگران کردم خونه مادرشوهرمم جمع کردم😞😞😞

بعضی وقتا ادن تو رودرواییسی ی کارایی میکنه ک خودشم میمونه 

عب نداره حالا

ب مامانت اینا ی زنگ بزن جویای حالشون شو بگو هروقت تونستی بهشون سر میزنی دفه بعدیم میخوای در جواب کسی بله بگی یکم فکر کن

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا
بعضی وقتا ادن تو رودرواییسی ی کارایی میکنه ک خودشم میمونه  عب نداره حالا ب مامانت اینا ی زنگ ...

حالا خودش الان رفته خونه باباش امشبم اونجاس شنبه میاد

ماشین مارم برده اصن نمیگه شاید من ب۷ام دخترمو ببرم جایی

منم با مادرشوهرم تو ی ساختمون هستم .شوهرم با خانواده خودم قهره .ممکافات دارم برا رفت و امد

آخ دیدی واقعا

شانس من هرموقع میخابرم ماشین خرابه خستس نمیتونه بیاد

آخ دیدی واقعا شانس من هرموقع میخابرم ماشین خرابه خستس نمیتونه بیاد

منم همینو میگه ۷ ماه خونه مادرم نرفتم ۱۵ دقیقه ازم دوزه .اختلافات زیاد شده کمتر نشده

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 

عب نداره...گذشت دیگه...پاشوبه دوش بگیربعدم چایی دلخواهت....کمی ریلکس کن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤