2777
2789
عنوان

آیا باردارم؟؟

152 بازدید | 16 پست

امروز پنج روز از موعدم گذشته

کمر درد دارم

زیر دلمم تیر میکشه

ترشحاتم خیلی زیاد شده

نفخ داره شکمم همش

بیبی چک نواری زدم یه حاله کمرنک داشت

ولی قطره چکانی منفی بود

بخاطر روزه بودنم ادرار صبحم نبود

نفس کم میارم همش

اطراف نافم درد میکنه

سینه هام از روز موعد شروع کردن درد اومدن

درصورتی ک همبشههمیشه یه هفته قبل پریودی درد میومدن.

سری قبل یه روز عقب انداختم 

امروز پنج روز میگذره و...

تعداد رای : 8
نظرسنجی
باردار هستم
7
87%
باردار نیستم
1
12%
میشه واسه واقعی شدن تیکرم یه صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واسه چی نمیری ازمایش بدی پنج روز که عقب انداختی هاله هم داستی خب برو ازمایش بده مطمءن شو دیگه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بارداری گلم لطفا جواب منم بدین من این ماه کلا متفورمین خوردم

الان ۱۱ روزه پریود نشدم ولی درد پریودی میاد و میره ترشحاتمم خیلی زیاده بعضی وقتا واقعا فکر میکنم پریود شدم تو این مدت یه لکه ی صورتیه کمرنگ دیدم.۵ تا بیبی چک گذاشتم هر ۵ تا بعد از ۵ دقیقه خط دومش بصورت خیلی کم رنگ مثل یه توهم ایجاد شده...ضمنا من پریام بعضی وقتا منظم نیست و اینکه یبوست شدید گرفتم و معده درد 

راااستی ۵ کیلو هم لاغر کردم ورزش و پیاده روی هم کردم به همرا قرص متفورمین 

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
ترشحاتت چه جوریه ؟ لزجه ؟

یا مثه آب پاک و بی رنگه یا هم یکم مث آب منی ولی رقیق تر

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
[QUOTE=91959260]یا مثه آب پاک و بی رنگه یا هم یکم مث آب منی ولی رقیق تر[/QUO تو بارداری . چرا نرفتی ...

وای خدا از زبونت بشنوه ۴ ساله منتظرم😭بر چه اساسی میگی من باردارم میشه بگی؟؟؟

چون بیبی ها بیش از حد کم رنگن مثل توهمن فقط یکیش پررنگ شد بعدیا همه مثل توهمن

وای خدا از زبونت بشنوه ۴ ساله منتظرم😭بر چه اساسی میگی من باردارم میشه بگی؟؟؟ چون بیبی ها بیش از حد ...

دیوووونه تو بارداری . برو حتما ازمایش بده. مبارکت باشه.

من سری قبل مثل تو بودم و باردار بودم ولی سقط کردم دور از جونت 

وای خدا از زبونت بشنوه ۴ ساله منتظرم😭بر چه اساسی میگی من باردارم میشه بگی؟؟؟ چون بیبی ها بیش از حد ...

تو اکگه قرار بود پرید بشی تا الان میشدی . ترشحاتت از بارداریه. میشه عکس بیبیت رو ببینم ؟ 

با ادار اول صبحت یه بیبی دیگه بزن فردا هم 

تو اکگه قرار بود پرید بشی تا الان میشدی . ترشحاتت از بارداریه. میشه عکس بیبیت رو ببینم ؟  با ا ...

بیبیم خیلی بیش از حد کمرنگه تو عکس دیده نمیشه مگه اینکه خیلی چشمت تیز باشه حالا عکس پررنگترینشو برات میذارم