2777
2789

باید برید دکتر

شاید نیاز به شست و شو یا چیز دیگه ای باشه

خودسر دارو مصرف نکنید

کار بسیار اشتباهیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید برید دکتر شاید نیاز به شست و شو یا چیز دیگه ای باشه خودسر دارو مصرف نکنید کار بسیار اشتباهیه

اخه دکتر هم همین رو مینویسه

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
اخه دکتر هم همین رو مینویسه

شما دکتر نیستین

مثل من که نیستم

خداروشکر پیشگویی هم بلد نیستیم پس نمیتونیم بگیم همین رو تجویز میکرده

ریسک نکنید

سلامتی خیلی مهمه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اموگسی سیلین

ببین کلا آنتی بیوتیکا چون سازنده های دارو مواد اولیه درست و حسابی بهشون نمیرسه ضعیف شدن پارسال من هرچی به پسرم آنتی بیوتیک میدادم اثر نمیکرد، همون آموکسی 500 رو هر 8 ساعت بخور اگه خوب نشد برو دکتر البته دوستام عنبرنسا رو هم پیشنهاد کردن ولی من استفاده نکردم

خدایا هزار بار شکرت
بله🙈

خب همینه دیگه که خوب نمیشه 

اول بلید علت چرک گوشت مشخص بشه بعد داروی متناسب با اون مصرف کنی

میدونی با مصرف بی رویه آنتی بیوتیک چه ظلم در حق خودت و حتی جامعه ات میکنی 

حتما حتما برو دکتر

ببین کلا آنتی بیوتیکا چون سازنده های دارو مواد اولیه درست و حسابی بهشون نمیرسه ضعیف شدن پارسال من هر ...

متاسفانه به دلیل عدم آگاهی بعضی وقتها یه مشکلاتی برا خودمون پیش میارم که هرچی فک میکنیم دلیلش رو متوجه نمیشیم😑😑

متاسفانه به دلیل عدم آگاهی بعضی وقتها یه مشکلاتی برا خودمون پیش میارم که هرچی فک میکنیم دلیلش رو متو ...

من آنتی بیوتیکو سرخود استفاده نکردم عزیرم پزشک برای پسرم تجویز میکرد 

خدایا هزار بار شکرت
من آنتی بیوتیکو سرخود استفاده نکردم عزیرم پزشک برای پسرم تجویز میکرد 

هیچ آنتی بیوتیکی مواد سازندش ضعیف نمیشه علت اینکه پاسخگو نیست آینه که به علت مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها مقاومت ایجاد شده و پزشک یا باید دوز دارو رو افزایش بده یا داروی دیگه ای تجویز کنه .

نمونه ی بارش پنی سیلی که قبلا کارایی و پاسخی اش 100 درصد بود ولی الان خیلی خیلی کم شده و اصلا به تنهایی جواب نمیده 

هیچ آنتی بیوتیکی مواد سازندش ضعیف نمیشه علت اینکه پاسخگو نیست آینه که به علت مصرف بی رویه آنتی بیوتی ...

درسته عزیرم مواد سازندش ضعیف نشده اما کیفیتش اومده پایین چون قبلا مواد اولیه وارد میشد و الان تحریم هستیم ، بله من خودم نهایت تلاشم رو میکنم که به پسرم آنتی بیوتیک ندم اما پارسال از بس آنتی بیوتیک ها بی اثر بود که دکتر هر بار یه چیز دیگه تجویز میکرد برای عفونت گلوش به محض اینکه زیترومکس خورد خوب شد اما متاسفانه زیترومکس برای گوش جواب نمیده و از طیف آموکسی سیلین هم کلا واردات نداشتیم.

خدایا هزار بار شکرت