2777
2789
عنوان

خودمونیم الکی تاپیک جنجالی زدین

203 بازدید | 17 پست

با خیال آسوده واقعی بزنید معلوم نمیشه کی چی زده

تعداد رای : 36
نظرسنجی
آره چندبار
3
8%
یه بار
1
2%
نزدم
32
88%
کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلن یدونه تاپیک نزدم چه برسه به جنجالی 😆

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
تو هم میزدیش

فرار کرد

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
چه جوری میتونی 😅

1سال اومدم ولی اصلن موضوعی به ذهنم نمیرسه تاپیک بزنم هرچی فکرمیکنم بازم چیزی بنظرم نمیاد😊

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
1سال اومدم ولی اصلن موضوعی به ذهنم نمیرسه تاپیک بزنم هرچی فکرمیکنم بازم چیزی بنظرم نمیاد😊

خیلی خوبی 😅

نمیشه بگم شاید افراد به خونخواهی از اون تاپیک دوباره بریزن سرم     ولی بن مایه اش دربا ...

چه توقعی داری خواهر تاپیک معمولی رو میترکونن