2777
2789
عنوان

مشورت میخوام ازتون کمککککککک

75 بازدید | 9 پست

شوهرم با پدرشوهرم باهم کارمیکنن یه بارپاشو کرد تویه کفش که از بابام جدابشم براخودم باشم تمام سرمایه و پول واممون ازبین رفت..الانم باز به سرش زده ک جدابشه و وام بگیره با باباش نره منم نمیدونم چیکارکنم خسته شدم دیگ.میترسم بازم وامی ک میگیره ازدستمون بره..نمیدونم چیکارکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این شرایط سخته.ولی اگه میتونه جدا بشه بهتره

نمیدونم چیکارکنم چون خانواده هردوطرف میگن مخالف جداشدن هستن.میترسم بازم نشه و اینبار دیگ چیزی برام نمیمونه و کلا باید از صفرشروع کنم

اخه یبارشکستمونودیدم و کلی خودمو فوش دادم ک اگ اون سری قبلم کمکش نمیکردم و مخالفت میکردم اینهمه ضررن ...

من خودم تو این زمینه تجربه‌ای ندارم ولی دخترداییم دو سه سال با بی‌پولی و بیکاری شوهرش ساخت. همسرش مهندس عمران بود... خیلی کارای مختلفی رو امتحان کرد. ینی تو اون دو سه سال دخترداییم پول نداشت یه جفت کفش بخره، خونه هم نمی‌تونستن اجاره کنن یه مدت تو یه اتاق خونه‌ی داییم زندگی کردن. بعدا مادر همسرش جایی رو براش جور کرد. آخرش همسرش زد تو کار mdf، ساخت کابینت و اینا. خیلیم موفقه الان. قدر زنشم می‌دونه.