2777
2789
عنوان

شوهرم گیر میده 😐😐

311 بازدید | 26 پست

من الان سه ساله عروسی کردم اوایل شوهرم خودش می گفت رنگ روشن بپوش. سفر می رفتیم مثلا تو ماشین می گفت روسری تو در بیار یا ...

اما الان گیر الکی میده، اینستا و تلگرامت عکس نداشته باشه، چرا لباس رنگ روشن می پوشی، یا مثلا داریم خونه میسازیم با اینکه هیچکس رو خونه ما دید نداره میگه شیشه ها رو مشجر میذارم 

نمیدونم چه برخوردی با گیرهای الکیش بکنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر نداره. جامعه بد شده. 

البته اینکه یهو عوض شده، شاید حساسیتی براش ایجاد کردی که چشمش ترسیده

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
تقصیر نداره. جامعه بد شده.  البته اینکه یهو عوض شده، شاید حساسیتی براش ایجاد کردی که چشمش ترسی ...

مثلا اولین بار که گفت عکس مون رو اینستا نذار خیلی ناراحت شدم و گریه کردم شاید اگه انقد واکنش من شدید نبود اونم بیشتر گیر نمیداد

خب ازش بپرس چرا قبلا اینجوری نبودی حالا شدی؟

میگه قبلا اشتباه میکردم. همش میگه مثلا تو عکس داشته باشی همکار من یا فلان فامیل میره عکست رو می بینه میگه این زن فلانیه 😕 😕