2777
2789
عنوان

افت قیمت شدید 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 113 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ايشالله هر كي از نداري هم وطنش پول درمياره بخوره زمين

هر كي 

حالا دلال طلا

زنين

خونه

ماشين يا هررر چي

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خونه خداکنه بیادپایین....

اتفاقا نوشته بود رشد 112 درصدی کرده و تو خواب رفته ...خداکنه ...یکی از دوستام میگفت میری تو بنگاهی میگی خونه تو یک و نیم میلیارد داری بهت میخندن میگن کمه 

هایما جهنم. 206خداکنه بیادپایین.........

پرايد

خاك برسرشون خودشون ميسازن

قيمتشم

اينقدر بالاس

اشغالم هست

ايشالله بچه هاشون بشينن توش برن به درك باهاش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بنظرم موقته ولی امیدوارم افت قیمت رو همه چی تاثیر بذاره اگه فقط کاهش قیمت خودرو باشه اونم بنا به مصلحت فایده ای نداره

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

فقط اونجایی که آین وسط طلا میخرن😂

بابا نخرید چرا نمیبینید بازار رو الکی تشنج دادن 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
من پس اندازمو خرده طلا خریدم اگه طلا ارزون شه همه چی ارزون میشه اگرم نشه ارزش پولم حفظ میشه

من میترسم با خریدهای ما دامن زده بشه به وصعیت بازار الان ...چون دیروز انقدر طلافروشی شلوغ بود من پشیمون شدم