بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم.. از وقتی که دعانویس ها و.. رو پلیس میگیره به هر کسی آدرس و شماره نمیدن..اینم با واسطه رفته بوده و تو خیابون باهاش قرار گذاشته بودن و آدرس و تلفن نداده بوده..
کسی با جن در ارتباط باشه بهش میگن جادوگر. چون با کمک جن دیگران رو جادو می کنه.این ها افراد پلید و &n ...
نه همه اینجوری نیستن
دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨👩👧
میگفت با هوا حرف زد لباش خشک شد زبونش خشک شد خون اومد بعد به این گفته برو فلان خیابون ضبط و .. رو باز کردن ولی خود ماشین هست برو بردار.. رفته دیده آره..۷۰۰،۸۰۰ تومن گرفته بوده..
خدا این ویژگی رو به حضرت سلیمان داد و به هیچ کسی این اجازه داده نشد حتی به امامان.
عزیزم من از یه آدم مطمئن شنیدم که با ۴۰ روز دعا و گوشه نشینی و کلی کار دیگه روز ۴۰ ام یه جن برات ظاهر میشه بهش میگن موَکِل خیلی کارا برات انجام میده
دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨👩👧