2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چطور پيدا كرد؟ ادرس داد كجاست؟

نمیدونم.. از وقتی که دعانویس ها و.. رو پلیس میگیره به هر کسی آدرس و شماره نمیدن..اینم با واسطه رفته بوده و تو خیابون باهاش قرار گذاشته بودن و آدرس و تلفن نداده بوده..

کسی با جن در ارتباط باشه بهش میگن جادوگر. چون با کمک جن دیگران رو جادو می کنه.این ها افراد پلید و &n ...

نه همه اینجوری نیستن

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
نه منظورم اينكه چطور ماشين رو پيدا كرد؟

میگفت با هوا حرف زد لباش خشک شد زبونش خشک شد خون اومد بعد به این گفته برو فلان خیابون ضبط و .. رو باز کردن ولی خود ماشین هست برو بردار.. رفته دیده آره..۷۰۰،۸۰۰ تومن گرفته بوده..

واسه سوال پرسیدن فقط ن جا‌دو 

یکی از اطرافیانم که چند ماهیی ب هست فوت شدن با جنها کلاس داشت..خودش یه شیخ بزرگ بود و به جنهای مسلمان به درخواست خودشون درس میداد

⚘خدایا شکرت❣
یکی از اطرافیانم که چند ماهیی ب هست فوت شدن با جنها کلاس داشت..خودش یه شیخ بزرگ بود و به جنهای مسلما ...

خدا این ویژگی رو به حضرت سلیمان داد و به هیچ کسی این اجازه داده نشد حتی به امامان.

خدا این ویژگی رو به حضرت سلیمان داد و به هیچ کسی این اجازه داده نشد حتی به امامان.

عزیزم من از یه آدم مطمئن شنیدم که با ۴۰ روز دعا و گوشه نشینی و کلی کار دیگه روز ۴۰ ام یه جن برات ظاهر میشه بهش میگن موَکِل خیلی کارا برات انجام میده

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧