2777
2789
عنوان

شقاق😔

304 بازدید | 25 پست

سلام کسی این مشکلو داره؟من تقریبا پنج ماه پیش حامله شدم یهو متوجه شدم تو ناحیهومقعد سوزش دارم بعدش ک سقط شد خوب شد ولی رفتم دکتر معاینه کرد گفت شقاق مقعد داری خیلیییی عمیقه چطور تحمل میکنی فقط عمل من عمل نکردم خانما فعلا درگیرشم ولی اصلا درد ندارم با اینکه عمیقه فقط احساس سنگینی دارم بعد داخل مقعد هم التهاب داره انگار،خیلی وقته یبوستم نمیشم صبحا اب ولرم میخورم حتی اسهالم هستم نمیتونم دستشویی کنم با بدختی درد ندارمااا ولی انگار یه مانعی هست کسی بوده اینحوری شه؟الانم دوقلو باردارم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

خونریزیم ندارم 

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

کاش قبل بارداری عمل میکردی الان برو دکتر ببین چی میگه 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا پماد ام جی گرفتم ولی میترسم واسه دوقلوهام ضرر داشته باشه

واسه بچه که ضرری نداره

ولی کاش قبل بارداری درمان میکردی الان خیلی سخت میشه واست

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

میخوام ببینم کسی مثه من هست؟

برو داروخانه  پماد انتی فیشر بخر  موادش سبزه خیلی خیلی خوبه بزن

پماد ام جی گرفتم واسه شقاقه،ولی واسه من تز این چیزا گزشته،اخه دردم ندارم بگم دردمو تسکین بده خونریزیم ندارم

تو آب گرمم روزی سه بار هر بار 20 دقیقه بشین اونم عالیه ولی نمیدونم تو بارداری ضرر داره یا نه

دعا کنیم که آینده بی فروغ نباشد...                             دعا کنیم که دعاهایمان دروغ نباشد...
منم همین مشکلو داشتم هر روز صبح دو لیوان اب ولرم میخوردم وقتی حامله بودم مشکلی پیش نیومد هنوزم عمل ن ...

یعنی شقاق داری؟

واسه من مثه اینکه این پارگی خیلی وقته ایجاد شده چون در نداشتم متوجه نشدم الان یبوست ندارم اصلا چون صبحا اب ولرم میخورم هر روزم شکمم کار میکنه وای با اینکه یبوست ندارم گاهی انگار نمیتونم دستشویی کنم انگتر یه مانعی هست نمیزاره بیاد نمیدونم متوجه میشی یانه

منم قبلا داشتم ولی شکر خدا رفع شد.ب نظرم این روش ک میگم ممکنه تا ۸۰ درصد رفع کنه مشکلتو.قرصای ویتامین ای بگیر.بعد سوراخش کن مایعش در بیاد.تند تند بزن ب مقعدت.حتی بکش حدود یک سیسی ب سرنگ بزن داخل مقعد( چون گفتین عمیقه)

یک.ماهه خوب میکنه

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

پماد ام جی استفاده کن هنوز یه هفته نشده خوب میشه فقط بوش خیلی بده 

الان زدم واسه اولین بار ولی چون باردارم از بوش خیلییی تهوع گرفتم

وای موقع زایمان زورایی ک بهت میاد خیلی بدترش میکنه ینی مقعد بی مقعد انگار بمب میخوره😂😂

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...