2777
2789
عنوان

رنگ ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 22961 بازدید | 40 پست
سلام عزیزم  پیامی ندیدم که گلم

سلام عزیزم خوبی

ابروی خیلی مشکی به این سادگیا رنگ نمی گیره اول باید سه صفر بزنی بعد رنگ مورد نظر مگر اینکه رنگ بگیری دوبار بزنی هر دوبار نیم ساعت بمونه رو ابروت دیگه بار اول رنگ گرف دفعه های بعدی با پنج تا ده دقیقه جواب میده 

سلام عزیزم خوبی ابروی خیلی مشکی به این سادگیا رنگ نمی گیره اول باید سه صفر بزنی بعد رنگ مورد نظر مگ ...

سلام عزیزم 

ممنون گلم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ ابرو پلاتینه بخر روشنه یعنی هر چی بمونه روشنتر میشه ،اکسیدان هم ۹ درصد بگیر  راستی سلام &n ...

سلام عزیزم رنگ ابروی لورینت بلوند روناسی خریدم

باید چ اکسیدانی قاطی کنم باهاش؟

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
سلام عزیزم، با اکسیدان ۹ درصد بزن اگه میخوای خیلی روشن بشه بزار نیم ساعت قشنگ بمونه 

ممنون😍

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
سلام عزیزم، با اکسیدان ۹ درصد بزن اگه میخوای خیلی روشن بشه بزار نیم ساعت قشنگ بمونه 

اگه با ۶ددصد بزنم‌چی میشه؟

کدومش روشن تر در میاد؟؟۹ یا ۶

سلام عزیزم من رنگ ابرو گذاشتم ..پشیمونم 😓😓خیلی طول میکشه موهای مشکی خودم بیاد؟

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
سلام عزیزم من رنگ ابرو گذاشتم ..پشیمونم 😓😓خیلی طول میکشه موهای مشکی خودم بیاد؟

سلام گلم اره متاسفانه طول میکشه لعنتی 😥🤕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**